Menu
Karriere05_20160713

Rådgiver

Oliver Lylloff, Transport, Environment and Design

 

Oliver er uddannet civilingeniør fra DTU med speciale i støj og vibrationer (akustiker). Desuden har han en baggrund i fysik fra Københavns Universitet. I 2014 blev han som nyuddannet ansat i Transport, Environment and Design i Atkins.

 

Hvorfor valgte du at arbejde i Atkins?

Jeg ledte efter virksomheder, hvor jeg kunne bruge mine faglige kompetencer og samtidig arbejde med mennesker – og der kunne Transport, Environment and Design i Atkins tilbyde nogle spændende projekter med indflydelse på mange menneskers hverdag.

Hvordan beskriver du, hvad du laver til venner og familie?

Jeg fortæller, at jeg er rådgiver i et stort ingeniørfirma og arbejder med støj fra veje og jernbaner. Jeg bidrager til miljøundersøgelser og vurderer støjens påvirkning på de mennesker, der bor tæt på vejen eller jernbanen, og foreslår midler til at mindske den påvirkning.

Et udfordrende projekt i Atkins

Som nyuddannet er det meste udfordrende, men også lærerrigt. Et eksempel på et kort, men udfordrende projekt, var et notat om krav til en støjskærm ved en børnehave, hvor jeg bl.a. skulle beregne, hvor høj støjskærmen skulle være for at dæmpe vejstøjen til et acceptabelt niveau.

Hvilke opgaver arbejder du på p.t.?

Jeg arbejder bl.a. på facadeisolering af en række boliger i Jylland, hvor Banedanmark har udvidet en strækning med et ekstra spor, som giver anledning til et øget støjniveau hos naboerne. Desuden er jeg involveret i nogle projekter omkring de støjmæssige konsekvenser ved en hastighedsopgradering af banenettet. En del af det arbejde foregår i samarbejde med DTU.

Hvordan har din karriere udviklet sig i Atkins?

Jeg har fået en rigtig god oplæring af fagligt dygtige og erfarne kollegaer, hvilket har givet en god ballast til at varetage mange forskellige opgavetyper. Når min telefon ringer, så bliver der ofte sagt, ’jeg har hørt, at du er støjekspert, jeg har et spørgsmål til dig’. Og så må jeg forsøge at sætte mig ind i problemstillingen og svare så godt jeg kan, fordi jeg er specialist inden for støj. Det er bl.a. den type henvendelser, der er med til at udvikle mig og give mig flere erfaringer – og det er rigtig fedt.

Hvordan oplever du kulturen i Atkins?

Der er en god og uformel tone og kort vej til mine kollegaer i de andre afdelinger. Det gør, at jeg hurtigt kan finde én, der lige netop ved noget om det, jeg har brug for. Samtidig kan der også være travlt i perioder op til en aflevering, og der arbejder alle sammen for at komme i mål.

På hvilken måde mener du, at ingeniører og Atkins gør en forskel?

Vi er med til at realisere nogle af visionerne for infrastrukturen i Danmark, hvilket må siges at gøre en forskel for mange mennesker.

Biologiske undersøgelser og erstatningsnatur

Miljøprojekter

Vi sikrer, at infrastrukturprojekter gennemføres miljømæssigt forsvarligt.

>Læs mere
medarbejder1

Specialist, risk

Som nyuddannet besøgte Marta Puton Atkins’ stand på DSE Messen på DTU. Det førte til et job inden for et – for hende – helt nyt og meget interessant område – risk management.

>Læs mere
JensJakobsen20161011

Projektleder

Jens Jakobsen har mange år bag sig som projektleder med speciale i broprojekter. Han er glad for at være et sted, hvor alle er opsatte på at aflevere et godt produkt og bidrage med deres specifikke viden.

>Læs mere
JensSpor_20161011

Gruppeleder

I 2009 blev Jens Bøttcher Meyer ansat som studentermedhjælper i Spor og Anlæg. I 2011 blev han fastansat, og i dag er han gruppeleder og dybt engageret i projektet omkring den nye bane København – Ringsted.

>Læs mere
Vi bruger cookies på vores hjemmeside for at forbedre siden og din brugeroplevelse. EU's regler om brug af cookies forpligter os til at bede om dit samtykke til at gemme dine informationer om dit besøg på siden. Vil du acceptere dette? Ok