Menu
CrowdShip, Atkins

CrowdShip

In English

Crowdsourcing af pakkelevering

 

Hver dag leveres et stadig stigende antal pakker til både privatpersoner og virksomheder. Det øger trykket på trafikken med pakker på vejene og dermed også trængsel, partikelforurening og udledning af CO2 i byer i almindelighed og de centrale dele af verdens storbyer i særdeleshed.

Men hvad nu hvis vi passagerer kunne medbringe en pakke på den tog-,metro- eller bustur, som vi alligevel ville have taget, og endda blive belønnet for det?

Det er den grundlæggende tanke bag verdens første forsøg af sin art, CrowdShip, der løber fra 2. september -30. oktober. Det er en del af erhvervsforskningsprojektet ‘Crowdsourcing Logistics in Cities’, som undersøger potentialer og muligheder for brug af den eksisterende kapacitet i passagertransport til pakkelevering. Bag projektet står Atkins Danmark i samarbejde med DTU Transport og med finansiering fra Innovationsfonden.

Projektet ser nærmere på to koncepter:

Et for virksomheder og organisationer der ønsker at nedbringe deres CO2– og trængsels-aftryk fra varelevering til virksomhedens/organisationens adresse. Læs mere om hvordan virksomheder omkostningsfrit kan deltage her.

Et for privatpersoner. Her gælder det pakker der leveres til private hjem. Det er dette koncept der testes i verdens første forsøg af sin art, CrowdShip. Testen løber fra 2. september til 30. oktober 2020.

Du kan blive CrowdShipper

Rejser du dagligt mellem nogle af forsøgets stationer og stop, så kan du deltage i testen af CrowdShip.

Tilmeld dig forsøget

Pakke, Crowdship

Bliv CrowdShipper

Vil du deltage i verdens første crowdshipping-forsøg med offentlig transport?

>Tilmeld dig forsøget
CrowdShip

Om CrowdShip

Hvordan kan vi gentænke måden, vi i dag transporterer vores pakker? Hovedformålet med CrowdShip er at vurdere potentialet og mulighederne for at gøre brug af eksisterende kapacitet i passagertransport til pakkelevering.

>Læs mere
S-train

De er med

CrowdShip er et erhvervsforsknings-projekt hos Atkins Danmark, i samarbejde med DTU Transport og med finansiering fra Innovationsfonden. Derudover bidrager en række andre aktører.

>Læs mere
02_Box_27022020

Spørgsmål og svar

Kan alle deltage, og hvad får man for det m.m.

>Find svar
01_BOX_27022020

Deltag her

Disse stationer og strækninger er med i forsøget.

>Her kan du deltage
pakkepost, crowdshipping

For virksomheder

Bliv de første til at få grøn, crowdsourcet levering til jeres virksomhed.

>Læs mere
Vi bruger cookies på vores hjemmeside for at forbedre siden og din brugeroplevelse. EU's regler om brug af cookies forpligter os til at bede om dit samtykke til at gemme dine informationer om dit besøg på siden. Vil du acceptere dette? Ok