Menu
Job, SNC-Lavalin Atkins

Afvandingsingeniør

Hvis du gerne vil bruge din viden om afvanding på afvekslende miljø- og infrastrukturprojekter, så læs videre her.

 

Ansøgningsfrist: Snarest muligt. Arbejdssted: Aarhus eller Horsens.

Vi leder efter en ny kollega til vores Vand- og Afvandingsgruppe, som skal løse rådgivningsopgaver i forbindelse med danske miljø- og infrastrukturprojekter. Arbejdsstedet er vores kontor i Aarhus eller Horsens.

Som rådgiver i Vand- og Afvandingsgruppe kommer du til at indgå i et velfungerende team bestående af 11 ingeniører og biologer. Vi arbejder med en bred vifte af miljøopgaver inden for fx vandløbs-, vådområde- og klimatilpasningsprojekter, afvandingsprojekter samt miljøvurderinger i forbindelse med anlægsprojekter.

Nogle af de spændende projekter, vi arbejder med, er:

  • Byggemodninger og vejafvanding
  • Afvanding af banestrækninger
  • Byggeledelse og fagtilsyn på anlægsprojekter
  • Projektering af regnvandsbassiner, udledningstilladelser mv.
  • Tekniske forundersøgelser af vandløbs- og vådområdeprojekter.

I gruppen har vi et meget tæt internt samarbejde, hvor vi udnytter hinandens forskellige kompetencer. Desuden lægger mange af vores opgaver op til samarbejde på tværs af fagområder inden for vores store organisation eller med eksterne samarbejdspartnere. Således vil du komme til at arbejde sammen med mange forskellige faggrupper.
Du er muligvis den kollega, vi mangler i vores team, hvis du er ingeniør med minimum 5 års relevant erfaring inden for afvandingsområdet.

Gode karrieremuligheder og et stærkt fagligt miljø

I vores Vand- og Afvandingsgruppe kommer du til at spille en vigtig rolle i spændende og krævende miljø- og infrastrukturprojekter med stor samfundsmæssig betydning. Du vil blive omgivet af kompetente og engagerede kolleger og opleve en aktiv personalepolitik, som understøtter din karriere og udvikling.

På vores kontorer arbejder vi i åbne lokaler med direkte adgang til ledere og kolleger. Hver især har vi et stort ansvar for og indflydelse på egne arbejdsopgaver. Dagligdagen er præget af en uformel tone og skiftende projekter, der også kan give adgang til internationale udfordringer. Endvidere har vi attraktive løn‐ og ansættelsesvilkår, som understøtter en god balance mellem arbejde og fritid. Arbejdsstedet er vores konto i Aarhus eller i Horsens, alt efter hvad der passer dig bedst.

Ansøgning og mere information

Hvis du vil vide mere om stillingerne, er du velkommen til at kontakte vores leder af Vand- og Afvandingsgruppen: Rasmus Bang på 52 51 98 54 eller rasmus.bang@atkinsglobal.com

Send din ansøgning og dit cv snarest muligt til: job-dk@atkinsglobal.com Vi indkalder løbende til samtaler. Mærk ansøgningen: ’Afvandingsingeniør’.

Inden du søger stillingen, vil vi bede dig om at læse SNC-Lavalins Privacy Notice (Recruitment), der forklarer, hvordan SNC-Lavalin som dataansvarlig behandler og beskytter personoplysninger indsamlet i forbindelse med din ansøgning.

Lidt mere om os

SNC-Lavalin Atkins er en af verdens største infrastrukturrådgivere, og vi er en anerkendt rådgiver i Danmark. Her i landet er vi ca. 470 specialister, rådgivere og projektledere med stor viden og passion for vores felt. Vi arbejder hver dag for at sikre en velfungerende infrastruktur, uanset om det er i den fysiske eller digitale verden. Dermed er vi med til at skabe grobund for intelligente og bæredygtige mobilitetsløsninger, som bliver stadigt mere vigtige. Vores danske kontorer er placerede i København, Aarhus, Horsens og Esbjerg. Læs mere om os

Vi bruger cookies på vores hjemmeside for at forbedre siden og din brugeroplevelse. EU's regler om brug af cookies forpligter os til at bede om dit samtykke til at gemme dine informationer om dit besøg på siden. Vil du acceptere dette? Ok