Menu
SNC-Lavalin Atkins

Byggeleder med interesse for vej- og baneprojekter

Brænder du for byggeledelse, og vil du være med til at skabe og organisere nogle af fremtidens spændende infrastrukturprojekter? Så er du måske præcis den byggeleder, vi leder efter.

Ansøgningsfrist: 3. juni 2019. Arbejdssted: Ørestad eller Horsens.

Over de seneste år har vi oplevet massiv vækst i aktiviteterne inden for jernbane og vej, og vi har haft stor succes med at udbygge vores position. For tiden arbejder vi med flere af de større danske projekter, herunder jernbanen mellem København og Ringsted og Signalprogrammet.

Til afdelingen Project and Engineering Management i Sjælland / Jylland søger vi derfor anlægsingeniører med minimum 5 års praktisk erfaring med byggeledelse og fagtilsyn fra bane- eller vejområdet. Opgaverne vil være meget varierende og omfatte både nyanlæg og renovationsprojekter. Hovedvægten vil være på banerelateret anlægsopgaver.

En af dine kerneopgaver bliver at sikre, at det enkelte projekt har det rigtige set-up og bemanding. Du håndterer tilsyn, fører forhandlinger og afstemmer forventninger med kundens ansvarlige. Internt rapporterer du direkte til projektlederen, og ved særlige opgaver assisterer du linjeledelsen. Arbejdsstedet vil være vores kontor enten i København eller i Horsens.

Din baggrund og kompetencer

Du er muligvis den helt rigtige til jobbet, hvis:

  • Du har en relevant uddannelse som ingeniør – med min. 5-10 års praktisk anlægserfaring fra enten bane eller vejområdet
  • Du har stor interesse for bane/vej og anlægsarbejder og trives godt på byggepladserne
  • Du har lyst til at medvirke til den fortsatte udvikling af markedsområdet
  • Du er god til at sætte dig ind i kunders behov og etablere gode relationer
  • Du trives med ansvar, er handlekraftig og resultatorienteret
  • Du er udadvendt og har et godt humør
  • Du har gode dansk- og engelskkundskaber både mundtligt og skriftligt
  • Du har lyst til at indgå i en international virksomhed med et uhøjtideligt og godt socialt arbejdsmiljø.

Derudover vil det være et plus, hvis du har et godt netværk som byggeleder i infrastrukturmarkedet.

Gode udviklingsmuligheder i et uformelt arbejdsmiljø

Hos os får du et udfordrende job, hvor du kan udvikle dig fagligt som byggeleder. Du vil få en central rolle i nogen af tidens samfundsvigtige projekter og et tæt samarbejde med højt kompetente specialister.

I afdelingen bliver du en del af et stærkt fagligt og kollegialt fællesskab, hvor vi sætter faglig sparring og videndeling højt. Dagligdagen er præget af en uformel tone og skiftende projekter, der også kan give adgang til internationale udfordringer. Vi arbejder i åbne lokaler med direkte adgang til ledere og kolleger, og vi har hver især både stort ansvar for og indflydelse på egne arbejdsopgaver. Endvidere kan vi tilbyde attraktive løn- og ansættelsesvilkår med fokus på en god balance mellem arbejde- og fritidsliv.

Kontakt og ansøgning

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingschef Richardt Brixen for Project and Engineering Management på email: richardt.brixen@atkinsglobal.com eller tlf.: 52 51 94 21.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning senest den 3. juni 2019.

Inden du søger stillingen, vil vi bede dig om at læse SNC-Lavalins Privacy Notice (Recruitment), der forklarer, hvordan SNC-Lavalin Atkins som dataansvarlig behandler og beskytter personoplysninger indsamlet i forbindelse med din ansøgning.

Send din ansøgning og cv til: job‐dk@atkinsglobal.com. Notér i emnefeltet: ’Erfaren bygherrerådgiver’.

Lidt mere om Atkins

SNC-Lavalin Atkins er en af verdens største infrastrukturrådgivere, og vi er en anerkendt rådgiver i Danmark. Her i landet tæller vi ca. 470 specialister, rådgivere og projektledere med stor viden og passion for vores felt. Vi arbejder hver dag for at sikre en velfungerende infrastruktur i den fysiske såvel som den digitale verden. Dermed skaber vi grobund for intelligente og bæredygtige mobilitetsløsninger, som bliver stadigt mere vigtige for os og vores samfund. Vores danske kontorer er placerede i København, Aarhus, Horsens og Esbjerg. Læs mere om os her.

Vi bruger cookies på vores hjemmeside for at forbedre siden og din brugeroplevelse. EU's regler om brug af cookies forpligter os til at bede om dit samtykke til at gemme dine informationer om dit besøg på siden. Vil du acceptere dette? Ok