Menu
Job, SNC-Lavalin Atkins

Projektleder til vejprojekter

Brænder du for projektudvikling og projektledelse som profession. Og vil du gerne være med til at udvikle, tilbyde og lede nogle af vores spændende vejprojekter? Så er du måske præcis den projektleder, vi søger til Project and Engineering Management hos Atkins.

 

Ansøgningsfrist: 17. juli 2019. Arbejdssted: Ørestad eller Horsens.

Vi søger en erfaren projektleder/bygherrerådgiver til projekter inden for jernbane, bro eller vej – til såvel indledende undersøgelser som detailfasen og opfølgningsfasen. Vores projekter er alsidige, men stiller altid høje krav til projektledelse. Arbejdsstedet vil være vores kontor enten i København eller i Horsens.

Jobbet som projektleder

Som projektleder får du ansvar for at stå i spidsen for og lede nogle af vores dygtige fagspecialister. Det vil primært være i Danmark, men du kan også få opgaver i udlandet. Du vil få en fremtrædende rolle i at udvikle et eller flere vejprojekter, hvor du får et bredt tværfagligt samarbejde internt i Atkins og med kunder og eksterne samarbejdspartnere. Derfor er det vigtigt, at du har et godt samarbejdsgen, overblik og fortræffelige kommunikationsevner.

Som projektleder bliver en af dine kerneopgaver at sikre, at det enkelte projekt har det rigtige set-up og bemanding. Du fører forhandlinger og afstemmer forventninger med kundens projektledelse. Internt rapporterer du direkte til den projektansvarlige, og ved særlige opgaver assisterer du linjeledelsen.

I Project and Engineering Management har vi et stærkt fagligt miljø inden for projektledelse og bygherrerådgivning. Vi er ca. 45 kompetente projektledere, som arbejder med infrastrukturprojekter på tværs af fagdiscipliner. Internt i afdelingen lægger vi stor vægt på sparring og videndeling. Størstedelen af os er certificerede i PRINCE2 og akkrediteret i forhold til APM, og vi arbejder målrettet med kompetenceudvikling og løbende optimering af projektprocessen.

Din baggrund og kompetencer

Du er den helt rigtige til jobbet, hvis:

 • Du har en relevant akademisk uddannelse
 • Du har relevante og indgående projektledelseserfaringer inden for vejsektoren – og gerne erfaring med skitse, VVM og vejprojekter
 • Du har et stærkt netværk, et godt samarbejdsgen og er god til at etablere sociale relationer
 • Du har forretningsforståelse og kan sætte dig ind i kunders behov
 • Du trives med opsøgende salg og tilbudsgivning
 • Du forstår at kommunikere effektivt, lytte og skabe en god dialog
 • Du er udadvendt, initiativrig og i stand til at motivere dit team
 • Du trives med ansvar, er handlekraftig og resultatorienteret
 • Du har lyst fortsat at udvikle dig fagligt som projektleder
 • Du har gode dansk- og engelskkundskaber, både mundtligt og skriftligt
 • Du har lyst til at blive del af en af verdens førende infrastrukturrådgivere og samarbejde med kolleger på tværs af landegrænser
 • Du vil gerne bidrage til vores gode arbejdsmiljø med humor og godt humør.

Derudover vil det være et plus, hvis du har et godt netværk inden for vejsektoren og gerne også erfaring som bygherrerådgiver.

Gode udviklingsmuligheder i et uformelt arbejdsmiljø

I Atkins får du et spændende og udfordrende job, som både byder på afvekslende opgaver og gode karrieremuligheder. Vi har en personalepolitik, som understøtter din karriere og udvikling, og vi tilbyder attraktive løn- og ansættelsesvilkår, bl.a. med en god flekstidsordning. I afdelingen får du engagerede kolleger med et meget højt fagligt niveau. Vi har et stærkt fagligt og kollegialt fællesskab, hvor vi gerne også mødes og har det sjovt sammen uden for arbejdstiden. I det daglige har vi en uformel, dansk arbejdsform og et dynamisk arbejdsmiljø med stor indflydelse på at tilrettelægge egne opgaver.

Kontakt og ansøgning

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingschef Henrik Sardal for Project and Engineering Management: henrik.sardal@atkinsglobal.com, tlf.: 52 51 90 83.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning senest den 17. juli 2019.

Inden du søger stillingen, vil vi bede dig om at læse SNC-Lavalins Privacy Notice (Recruitment), der forklarer, hvordan SNC-Lavalin Atkins som dataansvarlig behandler og beskytter personoplysninger indsamlet i forbindelse med din ansøgning.

Send din ansøgning og cv til: job‐dk@atkinsglobal.com. Notér i emnefeltet: ’Projektleder, vej’.

Lidt mere om Atkins

Atkins er en del af SNC-Lavalin koncernen og en af verdens største infrastrukturrådgivere. Her i landet er vi ca. 470 specialister, rådgivere og projektledere, som arbejder for at udvikle en velfungerende infrastruktur i den fysiske såvel som den digitale verden. Vi er stolte af at være med til at udvikle intelligente og bæredygtige løsninger, som baner vejen for en fremtid, som bliver mere grøn og digital. Vores danske kontorer er placerede i København, Aarhus, Horsens og Esbjerg. Læs mere om os

Vi bruger cookies på vores hjemmeside for at forbedre siden og din brugeroplevelse. EU's regler om brug af cookies forpligter os til at bede om dit samtykke til at gemme dine informationer om dit besøg på siden. Vil du acceptere dette? Ok