Menu
Job, SNC-Lavalin Atkins

Vedligeholdelsesingeniør til broprojekter

Er du vild med drift og vedligehold af eksisterende bygværker? Og har du lyst at være med til at løfte nogle af vores mange spændende projekter på broområdet? Så er du måske præcis den nye kollega, vi leder efter til afdelingen Broer og Konstruktioner.

 

Ansøgningsfrist: 1. juni 2019 Arbejdssted: Ørestad eller Horsens.

Drift og vedligehold på varierende broprojekter

Du vil blive tilknyttet nogle af vores broprojekter i Danmark, hvor du kommer til at samarbejde med kolleger på tværs af de danske kontorer. Du vil få ansvar for mange forskelligartede opgaver, fx:

 • planlægning og gennemførelse af tilstandsvurderinger ved udførelse af rutineeftersyn, generaleftersyn og særeftersyn på små og store eksisterende broer i Danmark, typisk for kunder som Vejdirektoratet, Banedanmark og kommuner
 • projektering og udarbejdelse af udbudsmateriale typisk i hoved- eller totalentreprise ifm. små og store reparationsprojekter
 • gennemførelse af tilsyn og byggeledelse ifm. udførelsesfasen af broreparationsprojekter.

Broer og konstruktioner er er lokaliseret henholdsvist i København og Horsens. Dit arbejdssted vil være en af disse kontorer efter nærmere aftale. Tilsammen er vi omkring 45 rådgivere, projektledere og specialister, som arbejder med design, projektering, tilsyn, byggeledelse samt drift og vedligeholdelse af broer, tunnelkonstruktioner m.m. I øjeblikket arbejder vi bl.a. med generaleftersyn af og forskellige vedligeholdsarbejder på Vejlefjordbroen, udarbejdelse af udbudsmateriale til reparationsarbejder på Vejdirektoratets bygværker 2019 samt flere af de større danske infrastrukturprojekter, bl.a. forberedelse til elektrificering af jernbanen mellem Aarhus og Lindholm og sporfornyelse mellem Roskilde og Kalundborg, som involverer omfattende broarbejde.

Din baggrund og kompetencer

Du er den helt rigtige til jobbet, hvis:

 • Du har over 5 års praksiserfaring som ingeniør inden for drift og vedligehold på broområdet
 • Du har en stor brofaglig viden, primært inden for brorenovering’
 • Du har god praktisk forståelse af, hvordan konstruktive detaljer kan løses i virkeligheden
 • Du har et stærkt samarbejdsgen
 • Du er god til at kommunikere, lytte og skabe en god dialog med både kolleger, entreprenører og kunder
 • Du er handlekraftig og resultatorienteret
 • Du har lyst til at udvikle dig fagligt
 • Du har lyst til at blive del af en af verdens førende infrastrukturrådgivere og samarbejde med dygtige kolleger
 • Du vil gerne bidrage til et godt arbejdsmiljø med vægt på samarbejde, tillid og godt humør.

Høj faglighed og godt kollegialt fællesskab

Hos os får du et spændende og udfordrende job, som både byder på afvekslende opgaver og gode karrieremuligheder. Vi har en personalepolitik, som understøtter din karriere og udvikling, og vi tilbyder attraktive løn- og ansættelsesvilkår, bl.a. med en god flekstidsordning.

I afdelingen får du engagerede kolleger med et højt fagligt niveau. Vi har et stærkt fagligt og kollegialt fællesskab, hvor vi gerne også mødes og har det sjovt sammen uden for arbejdstiden. I det daglige har vi en uformel arbejdsform og et dynamisk arbejdsmiljø med stor medindflydelse på at tilrettelægge egne opgaver.
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingschef Frederik Birkedal Wagner, tlf: 5251 9705, frederik.wagner@atkinsglobal.com eller gruppeleder Ditte Beier, tlf.: 5251 9442.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning

Send din ansøgning og CV senest den 1. juni 2019 til: job-dk@atkinsglobal.com Husk at skrive i emnefeltet: ’Vedligehold, Broer og konstruktioner’.

Inden du søger stillingen, vil vi bede dig om at læse SNC-Lavalins Privacy Notice (Recruitment), der forklarer, hvordan SNC-Lavalin Atkins som dataansvarlig behandler og beskytter personoplysninger indsamlet i forbindelse med din ansøgning.

Lidt mere om os

SNC-Lavalin Atkins er en af verdens største infrastrukturrådgivere, og vi er en anerkendt rådgiver i Danmark. Her i landet tæller vi ca. 470 specialister, rådgivere og projektledere med stor viden og passion for vores felt. Vi arbejder hver dag for at sikre en velfungerende infrastruktur i den fysiske såvel som den digitale verden. Dermed skaber vi grobund for intelligente og bæredygtige mobilitetsløsninger, som bliver stadigt mere vigtige for os og vores samfund. Vores danske kontorer er placerede i København, Aarhus, Horsens og Esbjerg.
Læs mere om os her

Vi bruger cookies på vores hjemmeside for at forbedre siden og din brugeroplevelse. EU's regler om brug af cookies forpligter os til at bede om dit samtykke til at gemme dine informationer om dit besøg på siden. Vil du acceptere dette? Ok