Menu
SNC-Lavalin Atkins

Vejingeniør

Vi leder en dygtig vejingeniør med talent og interesse for 3D-projektering. Så har du lyst til at designe fremtidens veje, og har du erfaring med vej- og anlægsprojekter, så er du måske en af de nye kolleger, som vi glæder os til at få med på vores team.

 

Ansøgningsfrist: 28. marts 2019. Arbejdssted: Ørestad.

Vi hjælper med at realisere mange alsidige vejprojekter rundt om i hele Danmark og har brug for forstærkning for at kunne følge med. Til afdelingen Vej, Areal og Landmåling søger vi derfor flere nye vejingeniører til projektering.

Du vil blive ansat i afdelingen Vej, Areal og Landmåling, hvor vi i dag er 31 projektledere, ingeniører, landinspektører og landmålere, som løser vej- og opmålingsopgaver – typisk for kommuner, entreprenører og Vejdirektoratet. Vi bidrager med projekt- og byggeledelse, rådgivning og projektering samt tilsyn på store og små vejprojekter.

Dine opgaver på nogle af fremtidens vejprojekter

I denne stilling kommer du til at spille en vigtig rolle i vores vejområdes fortsatte vækst og udvikling. Vi forestiller os, at du er nyligt færdiguddannet som ingeniør, gerne med erfaring med projektering på vej- og anlægsprojekter fra Danmark og evt. også fra Norge. Omvendt kan det også være, at du har været i gamet i flere år. Uanset så vil ansvar og opgaver blive tilpasset dine behov og forudsætninger.

Du kommer til at deltage i projekter i afdelingen og på tværs i organisationen, men også at bidrage til at udvikle arbejdsrutiner, så vi som hold kan arbejdere smartere.

Dine opgaver vil typisk omfatte:

  • Geometrisk projektering med vægt på 3D-projektering i OpenRoads Designer
  • Fagmodeller til maskinstyring
  • Opfølgning og udvikling af vores projekteringsværktøjer
  • Skitse- og detailprojektering
  • Sparring med og coaching af kolleger
  • Udarbejdelse af udbudsmateriale
  • Tilsyn og evt. byggeledelse.

Det er vigtigt, at du har erfaring med og talent for 3D-projektering; du finder det nemt at tænke tredimensionelt og har lyst til at arbejde med de muligheder, der ligger i at videreudvikle BIM i anlægsprojekter.

Du skal kunne begå dig på dansk og engelsk på et professionelt niveau. Øvrige skandinaviske sprogkundskaber vil være et ekstra plus. Herudover vil det være en fordel, hvis du også har erfaring fra norske projekter og regelsæt.

Du har et stærkt samarbejdsgen, tænker i bredden og kan ikke lade være med at bidrage til den gode stemning på kontoret. Som person ser du muligheder og er en udpræget holdspiller. Du er nysgerrig og tør stille spørgsmål, så fokus bliver kvalitet og leverancer til vores kunders tilfredshed.

Fremtidsmuligheder og en arbejdsplads med højt til loftet

På vores kontorer arbejder vi i åbne lokaler med direkte adgang til ledere og kolleger. Her vil du være omgivet af kompetente og engagerede kolleger, som vil give dig faglig sparring og en grundig indføring i opgaverne.

Du kommer til at få et stort ansvar og indflydelse på egne arbejdsopgaver – og på at sætte retningen for din egen karriere. Vi har en aktiv personalepolitik, som understøtter din karriere og udvikling, og vi tilbyder attraktive løn‐ og ansættelsesvilkår med fokus på en god balance mellem arbejde og fritid.

Dit arbejdssted vil være vores kontor i Ørestad, der ligger 5 min. fra Ørestad Station. Du må påregne ad hoc-rejser til vores kontor i Horsens i forbindelse med tværgående projektopgaver.

Kontakt og ansøgning

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingschef for Vej, Areal og Landmåling, Irene Strunge Ostenfeld på 52 51 97 37.

Vi glæder os til senest den 28. marts 2019 at modtage din ansøgning med CV på job‐dk@atkinsglobal.com. Notér i emnefeltet: ”Vejingeniør”. Samtaler vil blive afholdt løbende.

Inden du søger stillingen, vil vi bede dig om at læse SNC-Lavalins Privacy Notice (Recruitment), der forklarer, hvordan SNC- Lavalin Atkins som dataansvarlig behandler og beskytter personoplysninger indsamlet i forbindelse med din ansøgning.

Lidt mere om os

SNC-Lavalin Atkins er en af verdens største infrastrukturrådgivere, og vi er en anerkendt rådgiver i Danmark. Her i landet tæller vi ca. 470 specialister, rådgivere og projektledere med stor viden og passion for vores felt. Vi arbejder hver dag for at sikre en velfungerende infrastruktur i den fysiske såvel som den digitale verden. Dermed skaber vi grobund for intelligente og bæredygtige mobilitetsløsninger, som bliver stadigt mere vigtige for os og vores samfund. Vores danske kontorer er placerede i København, Aarhus, Horsens og Esbjerg. Læs mere her

Vi bruger cookies på vores hjemmeside for at forbedre siden og din brugeroplevelse. EU's regler om brug af cookies forpligter os til at bede om dit samtykke til at gemme dine informationer om dit besøg på siden. Vil du acceptere dette? Ok