Menu
Job i Atkins

Arbejde i Atkins

Har du lyst til et job med både karrieremuligheder og gode kolleger?

 

I Atkins er vi et bredt hold af specialister, rådgivere og projektledere med stor viden og passion for hver vores felt. På tværs af vores mange fagområder arbejder vi sammen om at forvandle idéer til bæredygtige løsninger, der i sidste ende skaber en bedre hverdag for rigtig mange mennesker.

Som vores nye kollega i Atkins vil du opleve en hverdag præget af stærkt kollegialt og fagligt fællesskab. Vi har en fleksibel og uformel arbejdsform, hvor vi prioriterer at have det sjovt sammen i en ellers travl hverdag. Vores personalepolitik har til formål at understøtte dine ønsker om karriere og udvikling – hvor du bl.a. vil følge en fastlagt karrierevej. Læs mere om karriereudvikling i Atkins

Vi arbejder målrettet for at fremme diversiteten i Atkins, for det er i mødet mellem mennesker med forskellig viden og baggrunde, de gode idéer opstår. Derfor opfordrer vi alle, der har lysten og kompetencerne til at søge vores ledige stillinger eller sende os en uopfordret ansøgning.

Inden du søger en stilling hos os, vil vi bede dig om at læse SNC-Lavalins Privacy Notice (Recruitment), der forklarer, hvordan Atkins Danmark A/S (en del af SNC-Lavalin Gruppen) som dataansvarlig behandler og beskytter personoplysninger indsamlet i forbindelse med din ansøgning.

Job i Atkins

Vores stillinger

Her kan du læse om de profiler, vi søger lige nu.

>Se ledige jobs
medarbejder2

Mød nogle af os

Her kan du møde en lille håndfuld af os med forskellige profiler og karriereforløb.

>Læs mere
Karriereudvikling i Atkins

Karriereudvikling

Sådan støtter vi op om den enkeltes karriereudvikling i Atkins.

>Læs om karriereudvikling
az

HR-direktør

Annelise Zidi

>Kontakt
Vi bruger cookies på vores hjemmeside for at forbedre siden og din brugeroplevelse. EU's regler om brug af cookies forpligter os til at bede om dit samtykke til at gemme dine informationer om dit besøg på siden. Vil du acceptere dette? Ok