Menu
Karriereudvikling i Atkins

Karriereudvikling

Et højt videns- og kompetenceniveau er ganske enkelt en forudsætning for vores succes. Derfor arbejder vi målrettet for at skabe gode vækstbetingelser for din personlige og faglige udvikling og derigennem give dig mulighed for at realisere dine karrieredrømme.

 

Ikke to medarbejdere er ens – så den retning, du vælger at sætte for din karriere i Atkins, er personlig for dig. Nogle ønsker at specialisere sig og måske blive en førende ekspert på sit område. Andre brænder for at lede andre og udvikle virksomheden som forretning. Andre igen drømmer om at lede større og komplekse projekter. Alle disse ønsker er på forskellig vis mulige at realisere i et karriereforløb hos Atkins.

Vi har tre karriereveje, som du kan orientere dig efter, når du planlægger, hvordan du sætter retningen for din karriere i Atkins – specialist-, projekt- og linjevejen.

Karriereudvikling i Atkins

Vi tilbyder forskellige relevante kursusforløb både internt og eksternt. Eksempelvis har vi en populær projektlederuddannelse, for de der ønsker at forfølge denne karrierevej. Ligeledes har vi et internt mentorprogram, studierejser og erfa-grupper, og vi afholder løbende fagspecifikke gå-hjem-møder og seminarer.

Ved den årlige medarbejderudviklingssamtale udarbejder og revurderer den enkelte sin udviklingsplan sammen med den nærmeste leder. Planen tager udgangspunkt i ens eget og virksomhedens behov samt den enkeltes ambitionsniveau og ønsker for fremtiden. Det kunne være ønsker om uddannelse, en mentor, udstationering eller noget helt fjerde.

Job SNC-Lavalin Atkins

Hvorfor job i Atkins?

Læs om Atkins som arbejdsplads, og hvordan vi arbejder.

>Læs mere
Karriere03_20160713

Job i udlandet

Hvis du leder efter spændende udfordringer i udlandet, så besøg Atkins’ karriereportal.

>Atkins' karriereportal
Job i Atkins

Vores stillinger

Her kan du læse om de profiler, vi søger lige nu.

>Se ledige jobs
az

HR-direktør

Annelise Zidi

>Kontakt
Vi bruger cookies på vores hjemmeside for at forbedre siden og din brugeroplevelse. EU's regler om brug af cookies forpligter os til at bede om dit samtykke til at gemme dine informationer om dit besøg på siden. Vil du acceptere dette? Ok