Menu
Karriere07_20160713

Mød nogle af os

I sagens natur er vi alle forskellige med hver vores særlige faglige profil, interesser og karriereforløb. Fælles for os er, at vi brænder for at løse komplekse opgaver inden for vores felt og i et stærkt tværfagligt samarbejde. Her kan du læse om nogle af os.

 

Mød en:

Gruppeleder i Spor & Anlæg

Projektleder i Broer og Konstruktioner

Specialist i Risk Management

Specialist i Spor og Anlæg

Specialist i Elkraft

JensSpor_20161011

Gruppeleder

I 2009 blev Jens Bøttcher Meyer ansat som studentermedhjælper i Spor og Anlæg. I 2011 blev han fastansat, og i dag er han gruppeleder og dybt engageret i projektet omkring den nye bane København – Ringsted.

>Læs mere
medarbejder1

Specialist, risk

Som nyuddannet besøgte Marta Puton Atkins’ stand på DSE Messen på DTU. Det førte til et job inden for et – for hende – helt nyt og meget interessant område – risk management.

>Læs mere
JensJakobsen20161011

Projektleder

Jens Jakobsen har mange år bag sig som projektleder med speciale i broprojekter. Han er glad for at være et sted, hvor alle er opsatte på at aflevere et godt produkt og bidrage med deres specifikke viden.

>Læs mere
Chenar Batol, Atkins

Specialist, Spor

Under sin uddannelse som teknisk designer blev Chenar Batol ansat som elev i Atkins. Her fandt hun hurtigt ud af, at hun hellere ville være ingeniør. Nu er hun ingeniør og rådgiver i Spor & Anlæg.

>Læs mere
Vi bruger cookies på vores hjemmeside for at forbedre siden og din brugeroplevelse. EU's regler om brug af cookies forpligter os til at bede om dit samtykke til at gemme dine informationer om dit besøg på siden. Vil du acceptere dette? Ok