Menu
Mød nogle af os

Mød nogle af os

I sagens natur er vi alle forskellige med hver vores særlige faglige profil, interesser og karriereforløb. Fælles for os er, at vi brænder for at løse komplekse opgaver inden for vores felt og i et stærkt tværfagligt samarbejde. Her kan du læse om nogle af os.

 

Mød en:

Projektleder i Broer og Konstruktioner

Specialist i Risk Management

Specialist i Elkraft

Få et kig ind på kontoret i denne film, hvor Gitte Vinther fortæller om sit karriereforløb i Atkins frem til i dag.

Min karriere

Få et kig ind på kontoret i denne film, hvor Gitte Vinther fortæller om sit karriereforløb i Atkins.

>Se video
medarbejder1

Specialist, risk

Som nyuddannet besøgte Marta Puton Atkins’ stand på DSE Messen på DTU. Det førte til et job inden for et – for hende – helt nyt og meget interessant område – risk management.

>Læs mere
JensJakobsen20161011

Projektleder

Jens Jakobsen har mange år bag sig som projektleder med speciale i broprojekter. Han er glad for at være et sted, hvor alle er opsatte på at aflevere et godt produkt og bidrage med deres specifikke viden.

>Læs mere
Maskiningeniør, Atkins

Specialist, Elkraft

Tobias Søndergaard blev ansat som nyuddannet maskiningeniør. Han brænder for at arbejde med internationale projekter og deltager i Atkins’ internationale graduate programme.

>Læs mere
Vi bruger cookies på vores hjemmeside for at forbedre siden og din brugeroplevelse. EU's regler om brug af cookies forpligter os til at bede om dit samtykke til at gemme dine informationer om dit besøg på siden. Vil du acceptere dette? Ok