Menu
JensJakobsen20161011

Projektleder

Jens Jakobsen, Broer & Konstruktioner

 

Jens Jakobsen blev uddannet civilingeniør i anlægskonstruktion fra AUC i 1989. I 2009 blev han ansat hos Gimsing og Madsen – en anderkendt rådgivervirksomhed, som med base i Horsens har lang erfaring med rådgivning på bro- og konstruktions-
området. Den 1. april 2011 overgik Jens til Atkins i forbindelse med overtagelsen af Gimsing og Madsen.

 

Hvordan beskriver du, hvad du laver til venner og familie?

Jeg fortæller, at jobbet er en blanding af projekter for kommuner og Vejdirektoratet og Banedanmark med arbejde på kontoret vekslende med eftersyn og tilsyn i marken.

Et spændende projekt

I 2014 – 2015 udførte Atkins for Banedanmark: Definitions- og programfaserapporter for renovering af Køge Bugt-banen. Jeg var fagprojektleder for renovering af 23 broer på strækningen. Opgaven blev løst fra mange forskellige afdelinger i Atkins, og det var interessant at møde medarbejdere på tværs fagområder og løfte opgaven i fællesskab.

Hvad arbejder du med p.t.?

I øjeblikket arbejder jeg primært for Hedensted Kommune på Hjarnø Havn, som skal renoveres med en ny kajindfatning, udstyr og belægning. Atkins har lavet skitseprojekt og skal lave detailprojekt og tilsyn.

Samtidig arbejder jeg for Hedensted Kommune på reparationsprojekter på 9 broer samt anodeudskiftning på Snaptun Havn. Endvidere arbejder jeg på en overfladebehandling af stålkonstruktioner på Vejlefjordbroen og Elbodalen, som er en del af Bropakke 8, hvor Atkins er rådgiver.

Overordnet set beskæftiger jeg mig med en kombination af projektledelse og projektering. Igennem tiden har mine opgaver bevæget sig fra overvejende projekteringsopgaver til mere projektledelse.

Hvordan oplever du kulturen i Atkins?

Alle er opsatte på at levere et godt produkt, og der er et godt samarbejde, hvor alle er klar til at bistå med deres specifikke viden.

Efter min mening er det, der gør Atkins til et godt sted at arbejde, det gode samarbejde og de gode arbejdsforhold med fleksible arbejdstider.

På hvilken måde mener du, at ingeniører og Atkins gør en forskel i verden?

Atkins er jo primært infrastrukturrådgiver, som sørger for sikre og funktionelle jernbaner og veje, og vi bidrager derved til sikker samfærdsel for erhverv og private.

Job, SNC-Lavalin Atkins

Broprojekter

Vi løser mange forskellige bro- og konstruktionsopgaver.

>Læs mere
medarbejder1

Specialist, risk

Som nyuddannet besøgte Marta Puton Atkins’ stand på DSE Messen på DTU. Det førte til et job inden for et – for hende – helt nyt og meget interessant område – risk management.

>Læs mere
Praktikant i Atkins

Praktikant, Vej

Ali har fundet ud af, at han har valgt den rigtige uddannelse. Han er glad for prøve de ting af, han har lært i praksis, og også få mulighed for at lære noget helt nyt.

>Læs mere
Karriere, studerende, SNC-Lavalin, Atkins

Erhvervsprojekt

Biologistuderende Maria Juul Nørmark samarbejder med SNC-Lavalin Atkins på et pilotforsøg om udvikling af en ny GIS-model til screening for naturværdier.

>Læs mere
Vi bruger cookies på vores hjemmeside for at forbedre siden og din brugeroplevelse. EU's regler om brug af cookies forpligter os til at bede om dit samtykke til at gemme dine informationer om dit besøg på siden. Vil du acceptere dette? Ok