Menu
Maskiningeniør, Atkins

Specialist, Elkraft

Tobias Søndergaard, Elkraft

 

Tobias er uddannet maskiningeniør med en overbygning som forretningsingeniør fra Aarhus Universitet. I 2015 blev han som nyuddannet ansat i Elkraft i Atkins siden 2015. Tobias deltager i Atkins’ internationale graduate programme.

 

Hvorfor valgte du et job i Atkins?

Som nyuddannet valgte jeg at søge job i Atkins, fordi der er et stærkt fokus på karriereudvikling, og fordi jeg også gerne vil arbejde i udlandet.

Hvordan beskriver du, hvad du laver til venner og familie?

Jeg arbejder primært med projektering af jernbanemaster og ledningshøjder på jernbaner. Siden jeg blev ansat har jeg arbejdet på det samme store britiske baneprojekt; elektrificering af den 1000 km lange banestrækning mellem London og Cardiff. Min projektgruppe, som arbejder på en bid af strækningen, består af kolleger fra Danmark, UK og Indien.

Hvad vil det sige, at du er del af Atkins’ graduate programme?

Atkins’ internationale graduate programme er et treårigt forløb for nyuddannede eller næsten nyuddannede på tværs af lande i hele virksomheden. Alle mødes tre gange om året, der er et mentorforløb, mulighed for jobudveksling, praktik og diverse sociale arrangementer og for at kommunikere og skabe netværk på tværs af Atkins’ internationale organisation. Min plan er at komme på jobudveksling en periode i Glasgow på kontor med min tekniske leder på mit nuværende projekt.

Hvilken af Atkins’ karriereveje følger du?

Jeg følger specialistvejen. Jeg vil gerne være faglig projektleder en dag, hvor man både har ansvar for mindre projekter og samtidig kan fordybe sig.

Hvordan oplever du kulturen i Atkins?

Selvom det er et stort firma er det ikke hierarkisk. Lederne lytter og er oprigtigt interesseret i medarbejdernes udvikling.

De unge i min del af virksomheden har noget vi kalder ungdomsklubben for alle under 35, hvor vi mødes, får en øl og hygger. Men der er også mange andre tilbud om fritidsaktiviteter i Atkins.

Hvad drømte du om at blive, da du var barn?

Jeg har altid gerne ville være ingeniør og opfinde ting. Jeg har altid villet undersøge, hvordan tingene hænger sammen og fungerer. Jeg ville gerne kunne pege på noget og med stolthed sige: ‘Det har jeg lavet’.

medarbejder1

Specialist, risk

Som nyuddannet besøgte Marta Puton Atkins’ stand på DSE Messen på DTU. Det førte til et job inden for et – for hende – helt nyt og meget interessant område – risk management.

>Læs mere
JensJakobsen20161011

Projektleder

Jens Jakobsen har mange år bag sig som projektleder med speciale i broprojekter. Han er glad for at være et sted, hvor alle er opsatte på at aflevere et godt produkt og bidrage med deres specifikke viden.

>Læs mere
Praktikant i Elkraft

Praktikant, Elkraft

At arbejde inden for jernbaneindustrien var noget helt nyt for Ibrahim. Indtil videre har det været både spændende og udfordrende.

>Læs mere
Praktikant i Atkins

Praktikant, Vej

Ali har fundet ud af, at han har valgt den rigtige uddannelse. Han er glad for prøve de ting af, han har lært i praksis, og også få mulighed for at lære noget helt nyt.

>Læs mere
Vi bruger cookies på vores hjemmeside for at forbedre siden og din brugeroplevelse. EU's regler om brug af cookies forpligter os til at bede om dit samtykke til at gemme dine informationer om dit besøg på siden. Vil du acceptere dette? Ok