Menu
Chenar Batol, Atkins

Specialist, Spor & Anlæg

Chenar Batol, Spor & Anlæg

 

Chenar Batol har været ansat i Atkins siden 2009. I første omgang var som elev under hendes uddannelse som teknisk designer. Siden besluttede hun i stedet at læse til ingeniør. Sideløbende med sine studier arbejdede hun som studentermedhjælper i Atkins.

 

I 2015 blev Chenar færdiguddannet ingeniør fra bacheloruddannelsen i bygningsdesign. Nu arbejder hun som rådgiver i Spor og Anlæg.

 

Hvorfor valgte du at arbejde i Atkins?

Jeg valgte Atkins, fordi det er en stor virksomhed med gode muligheder for faglig og personlig udvikling.

Hvordan beskriver du, hvad du laver til venner og familie?

Jeg beskæftiger mig med sporprojektering og design af linjeføring. Indtil videre er det mest spændende projekt, jeg har arbejdet på den nye bane mellem København og Ringsted.

I Atkins har jeg fået nogle rigtig gode muligheder som elev, studentermedhjælper og nu som færdiguddannet ingeniør.

Hvordan har din karriere udviklet sig i Atkins?

Min vej ind i Atkins var en elevplads i forbindelse med min første uddannelse som teknisk designer. Jeg lavede CAD-arbejde i afdelingen Elkraft, som beskæftiger sig med kørestrøm og strømforsyning til jernbaner. Her indså jeg hurtigt, at jeg hellere ville være ingeniør. Jeg ville gerne være med til at løse tekniske problemer og gøre en forskel i samfundet. Så efter jeg afsluttede teknisk designer uddannelsen gik jeg i gang med diplomingeniøruddannelsen i Byggeri på DTU.

Sideløbende arbejdede jeg som studentermedhjælper i Atkins, hvor jeg nu – som færdiguddannet ingeniør – er ansat som rådgiver. I den mellemliggende periode har jeg også nået at være på barsel med mit første barn.

Min plan er at fortsætte mig faglige udvikling som specialist i Atkins. Jeg har fået nogle rigtig gode muligheder og samtidig også mange gode og dygtige kolleger.

Hvad drømte du om at blive som barn?

Jeg drømte om at blive arkitekt og være med til at designe og planlægge fremtidens bygninger.

oerestadtog1

Baneprojekter

Vi er med til at realisere tidens mange spændende baneprojekter.

>Læs mere

Gruppeleder

I 2009 blev Jens Bøttcher Meyer ansat som studentermedhjælper i Spor og Anlæg. I 2011 blev han fastansat, og i dag er han gruppeleder og dybt engageret i projektet omkring den nye bane København – Ringsted.

>Læs mere
Maskiningeniør, Atkins

Specialist, Elkraft

Tobias Søndergaard blev ansat som nyuddannet maskiningeniør. Han brænder for at arbejde med internationale projekter og deltager i Atkins’ internationale graduate programme.

>Læs mere
medarbejder1

Specialist, risk

Som nyuddannet besøgte Marta Puton Atkins’ stand på DSE Messen på DTU. Det førte til et job inden for et – for hende – helt nyt og meget interessant område – risk management.

>Læs mere
Vi bruger cookies på vores hjemmeside for at forbedre siden og din brugeroplevelse. EU's regler om brug af cookies forpligter os til at bede om dit samtykke til at gemme dine informationer om dit besøg på siden. Vil du acceptere dette? Ok