Menu
Rådgiver til Danmarks bedste risikostyringsteam

Studerende i Atkins

Vi har gode erfaringer med at samarbejde med studerende fra mange forskellige uddannelsesretninger. I snit beskæftiger vi omkring 20 studentermedhjælpere og derudover et antal praktikanter og elever. Så er du studerende, og har du lyst til at prøve kræfter med nogle af vores arbejdsområder, hører vi gerne fra dig.

 

Som arbejdsgiver og praktikplads – såvel som samarbejdspartner ved projektskrivning – kan vi tilbyde faglig udfordring, ansvar og engagerede kolleger, der gerne deler ud af deres erfaringer. Samtidig får du adgang til en stor, dynamisk virksomhed med karrieremuligheder, der også kan række ud over landets grænser.

Internationalt har vi et graduate programme, hvor nyuddannede ansatte kan deltage i uddannelse og netværksaktiviteter på tværs af vores globale organisation. Læs mere her

Send os en ansøgning

Uanset om du leder efter dit første job, en praktikplads, et studiejob eller en samarbejdspartner til dit afgangsprojekt, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Inden du søger en stilling hos os, vil vi bede dig om at læse SNC-Lavalins Privacy Notice (Recruitment), der forklarer, hvordan Atkins Danmark A/S (en del af SNC-Lavalin Gruppen) som dataansvarlig behandler og beskytter personoplysninger indsamlet i forbindelse med din ansøgning.

Du kan sende din uopfordrede ansøgning, hvor du beskriver, hvad du brænder for at arbejde med i Atkins, til
job-dk@atkinsglobal.com

Praktikant i Vand og Afvandingsgruppen

Praktikant, Afvanding

Peter har bl.a. arbejdet med et vådområdeprojekt i Givskud, hvor han var inden over hele processen på det spændende projekt.

>Læs mere
Praktikant i Atkins

Praktikant, Vej

Ali har fundet ud af, at han har valgt den rigtige uddannelse. Han er glad for prøve de ting af, han har lært i praksis, og også få mulighed for at lære noget helt nyt.

>Læs mere
Praktikant i Elkraft

Praktikant, Elkraft

At arbejde inden for jernbaneindustrien var noget helt nyt for Ibrahim. Indtil videre har det været både spændende og udfordrende.

>Læs mere
Mød Atkins på messer og konferencer

Mød Atkins

I den kommende tid kan du møde SNC-Lavlin/Atkins ved en række arrangementer, konferencer og messer.

>Se hvor
Karriere03_20160713

Job i udlandet

Hvis du leder efter spændende udfordringer i udlandet, så besøg Atkins’ karriereportal.

>Atkins' karriereportal
az

HR-direktør

Annelise Zidi

>Kontakt
Vi bruger cookies på vores hjemmeside for at forbedre siden og din brugeroplevelse. EU's regler om brug af cookies forpligter os til at bede om dit samtykke til at gemme dine informationer om dit besøg på siden. Vil du acceptere dette? Ok