Menu
Rådgiver til Danmarks bedste risikostyringsteam

Studerende i Atkins

Vi har gode erfaringer med at samarbejde med studerende fra mange forskellige uddannelsesretninger. I snit beskæftiger vi omkring 20 studentermedhjælpere og derudover et antal praktikanter og elever. Så er du studerende, og har du lyst til at prøve kræfter med nogle af vores arbejdsområder, hører vi gerne fra dig.

 

Som arbejdsgiver og praktikplads – såvel som samarbejdspartner ved projektskrivning – kan vi tilbyde faglig udfordring, ansvar og engagerede kolleger, der gerne deler ud af deres erfaringer. Samtidig får du adgang til en stor, dynamisk virksomhed med karrieremuligheder, der også kan række ud over landets grænser.

Internationalt har vi et graduate programme, hvor nyuddannede ansatte kan deltage i uddannelse og netværksaktiviteter på tværs af vores globale organisation. Læs mere her

Send os en ansøgning

Uanset om du leder efter dit første job, en praktikplads, et studiejob eller en samarbejdspartner til dit afgangsprojekt, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Send en uopfordret ansøgning, hvor du beskriver, hvad du brænder for at arbejde med i Atkins. Send ansøgningen til
job-dk@atkinsglobal.com

Mød Atkins på messer og konferencer

Mød Atkins

I den kommende tid kan du møde Atkins ved en række arrangementer, konferencer og messer.

>Se hvor
Karriere03_20160713

Job i udlandet

Hvis du leder efter spændende udfordringer i udlandet, så besøg Atkins’ karriereportal.

>Atkins' karriereportal
Sakarya, Turkey - May 1, 2015: Paper cubes with Popular social media services icons.

Sociale medier

Hold øje med vores nyheder og aktiviteter på sociale medier.

>Følg os
az

HR-direktør

Annelise Zidi

>Kontakt
Vi bruger cookies på vores hjemmeside for at forbedre siden og din brugeroplevelse. EU's regler om brug af cookies forpligter os til at bede om dit samtykke til at gemme dine informationer om dit besøg på siden. Vil du acceptere dette? Ok