Menu
Praktikant i Atkins

Praktikant, Vej, Areal og Landmåling

I foråret 2018 var Ali El Chaabi praktikant i Vej, Areal og Landmåling på kontoret i Horsens.

Hvad studerer du, og hvordan blev det til en praktikplads hos Atkins?

Jeg læser til bygningsingeniør / Civil Works på VIA University College i Horsens. Jeg havde allerede hørt om Atkins og ønskede at blive del af Atkins, inden jeg mødte Irene (Ostenfeld, Red.), som fortalte om virksomheden på Via. Jeg fik hendes oplysninger og sendte en ansøgning.

Hvilke opgaver har du fået i afdelinger?

Jeg arbejder på forskellige projekter i Vej, Areal og Landmåling. Lige nu ser jeg på projektering af overkørsler på jernbanen. Det er ikke noget, jeg har lært om i skolen. Jeg har projekteret tegninger og været igennem vejregler. Det er rigtigt spændende. Jeg laver bl.a. rettelser efter KS. Jeg er glad for både at prøve de ting af, jeg har lært i praksis, og også få mulighed for at lære noget helt nyt.

Og her er man aldrig bange for at spørge om hjælp. Alle er meget hjælpsomme.

Hvad har I ellers fået ud af praktikken indtil videre?

At jeg har valgt den rigtige verden. Det professionelle netværk kan vi bruge, og alle de udfordringer, vi har fået, lærer vi meget af.

Hvordan er jeres fremtidsplaner?

Jeg vil gerne arbejde her efter praktikken. Vejområdet er noget af det, der interesserer mig sammen med projektledelse og byggeledelse. Når jeg er færdig som bachelor, vil jeg gerne læse videre til kandidat. Og jeg vil selvfølgelig gerne vende tilbage på et senere tidspunkt.

Karriere, studerende, SNC-Lavalin, Atkins

Erhvervsprojekt

Biologistuderende Maria Juul Nørmark samarbejder med SNC-Lavalin Atkins på et pilotforsøg om udvikling af en ny GIS-model til screening for naturværdier.

>Læs mere
Atkins

Praktikant, Trafik

Som praktikant i Planlægning og Arkitektur får Basthiann sin faglighed i spil fra sin uddannelse som diplomingeniør i Mobilitet, transport of logistik.

>Læs mere
Mød SNC-Lavalin Atkins

Mød Atkins

I den kommende tid kan du møde Atkins ved en række arrangementer, konferencer og messer.

>Se hvor
Karriere03_20160713

Job i udlandet

Hvis du leder efter spændende udfordringer i udlandet, så besøg Atkins’ karriereportal.

>Atkins' karriereportal
Vi bruger cookies på vores hjemmeside for at forbedre siden og din brugeroplevelse. EU's regler om brug af cookies forpligter os til at bede om dit samtykke til at gemme dine informationer om dit besøg på siden. Vil du acceptere dette? Ok