Menu
Atkins program  10 maj

Arrangement: Er der tale om tillidskrise i projekter?

Atkins inviterer til en spændende eftermiddag med fokus på tillidsforholdet i projekterne. Arrangementet foregår hos Atkins onsdag den 10. maj 2017 kl. 15:00 – 17:30. 

 

Er der tale om tillidskrise i projekter? Og kan de traditionelle projektledelsesværktøjer overhovedet bruges til noget, hvis tilliden er væk?

Søren Lybecker sætter spørgsmålstegn ved det stigende behov for kontrol, og hvad det kan betyde for de fælles mål og succeser i projekter.

Djon Lind Andersen vil kigge på en alliancemodel, hvor samarbejdet mellem projekters aktører og det fælles mål er de bærende elementer.

Til sidst vil Henrik Sardal give et indblik i, hvordan man i Atkins arbejder med projektledelse som disciplin og karrierevej – og hvordan vi opbygger de kompetencer, som sikrer, at det er de rette projektledere, vi sætter ind i tillidsforholdet til kunden.

Det er gratis at deltage, men det er nødvendigt at tilmelde sig senest 4. maj.

Se program, og hvordan du tilmelder dig

Vi bruger cookies på vores hjemmeside for at forbedre siden og din brugeroplevelse. EU's regler om brug af cookies forpligter os til at bede om dit samtykke til at gemme dine informationer om dit besøg på siden. Vil du acceptere dette? Ok