Menu
Arne Jacobsens Allé

Atkins Danmarks årsregnskab viser vækst og høj aktivitet i 2017

Eva Rindom

 

For Atkins Danmark var 2017 præget af en heftig aktivitet på nogle af landets vigtigste infrastrukturprojekter. Det resulterede i et yderst tilfredsstillende årsregnskab med en vækst på toplinjen på 6 % sammenlignet med året før.

 

Efter at Atkins Danmark er blevet del af SNC-Lavalin, er regnskabsperioden ændret, således at årsregnskabet for 2017 kun dækker en periode på 9 måneder. I regnskabsperioden fra den 1. april til den 31. december nåede Atkins Danmark en nettoomsætning på DKK 304 mio., mod DKK 373 mio. i 2016/17, og årets resultat endte med et overskud på DKK 17 mio., mod DKK 25 mio. i 2016/17. Overskudsgraden er steget til 7,2 % fra 6,7 % året før, hvilket skyldes en god projektperformance.

– På blot ni måneder er det lykkes den danske forretning at nå et resultat, som kan sammenlignes med sidste års resultat, samtidig med at vi har øget vores omsætning. Det er vi naturligvis meget tilfredse med, siger Eva Rindom, adm. direktør i Atkins Danmark.

– Vi har formået at holde et højt aktivitetsniveau på vores kerneområder, og samtidig er vi lykkes med at udvikle nye kompetencer inden for bl.a. digital engineering og intelligent mobility.

Noegletal_2017

Nøgletal. Klik for at forstørre.

Vi bruger cookies på vores hjemmeside for at forbedre siden og din brugeroplevelse. EU's regler om brug af cookies forpligter os til at bede om dit samtykke til at gemme dine informationer om dit besøg på siden. Vil du acceptere dette? Ok