Menu
Kontor

Atkins kører på fuld kraft

19. marts 2020

Coronavirus bremser ikke vores projekter. Det er den klare udmelding fra adm. direktør i Atkins Danmark, Eva Rindom.

 

”I denne tid har vi alle et stort ansvar for at holde samfundet i gang. Jeg vil gerne understrege, at arbejdet med vores kunders projekter ikke er bremset op. Vi er i fuld aktivitet, selvom hverdagen og samarbejdsformen for en tid er forandret for os alle.”

I Atkins Danmark er der en lang tradition for fleksible arbejdsforhold, både hvad angår hjemmearbejdspladser og arbejdstid, og som rådgiver kan meget laves hjemmefra. Lige nu er kontorerne så godt som tomme. Der bliver ikke taget imod gæster udefra, men ansatte har mulighed for at bruge faciliteterne efter sundhedsmyndighedernes retningslinjer. Langt størstedelen arbejder dog hjemmefra eller på anden vis ude af huset. Eksempelvis arbejder landmålerkorpset ufortrødent videre ’i marken’, hvor de nøje følger retningslinjerne for afstand og hygiejne.

Samfundet må ikke gå i stå

Det er åbenlyst for alle, at coronakrisen vil få mærkbare konsekvenser for dansk økonomi.
”Der kommer et behov for at booste dansk økonomi, når vi kommer ud på den anden side af krisen. Offentlige investeringer i infrastruktur og grøn omstilling vil være et klogt redskab til at få genstarte økonomien og få landet tilbage på sporet,” siger Eva Rindom.

”Lige nu er det vigtigste, at vi holder sammen, passer på hinanden og holder gang i hjulene, så vi er rustet til tiden efter coronakrisen.”

Du kan naturligvis kontakte Atkins, som du plejer, via telefon, email, Skype m.m.

Adm. direktør, Atkins Danmark
Eva Rindom, adm. direktør, Atkins Danmark.
Vi bruger cookies på vores hjemmeside for at forbedre siden og din brugeroplevelse. EU's regler om brug af cookies forpligter os til at bede om dit samtykke til at gemme dine informationer om dit besøg på siden. Vil du acceptere dette? Ok