Menu
Office, Atkins Danmark

Atkins lukker sin olie og gas-afdeling i Danmark

Nedgang i opgaver og et dansk marked, som ikke ser ud til at ændre sig i en overskuelig fremtid, får Atkins til at lukke sin olie og gas-afdeling i Danmark.

 
Atkins lukker sin olie og gas-afdeling i Danmark. Alle medarbejderne, der i dag er tilknyttet afdelingen er blevet informeret om, at de er opsagt pr. 1. februar 2020.

Årsagen til lukning af olie og gas-afdelingen i Danmark er, at der igennem en længere periode har været svære betingelser i det danske marked. Det sidste halvår af 2019 har der været et betydeligt fald i opgaver fra særligt de større danske olie og gas-kunder, og det er en tendens, som ikke tyder på at ændre sig inden for en overskuelig fremtid.

– Vores olie og gas-team er kompetente og dedikerede medarbejdere, som vi er kede af at skulle sige farvel til. Vi vil naturligvis sikre, at de bliver hjulpet godt på vej videre, siger Eva Rindom, administrerende direktør i Atkins Danmark.

Fortsat kontor i Esbjerg

Atkins’ olie og gas-specialister har gennem mange år været lokaliserede Esbjerg, hvor Atkins vil bevare sit kontor. Fra Esbjerg-kontoret vil Atkins fortsat udvikle og tilbyde sine øvrige rådgivningsydelser inden for risk management, projektledelse, bygherrerådgivning, teknisk design af baner, broer og veje, GIS og it-løsninger og byudvikling, miljø og klima til nationale og internationale kunder.

Vi bruger cookies på vores hjemmeside for at forbedre siden og din brugeroplevelse. EU's regler om brug af cookies forpligter os til at bede om dit samtykke til at gemme dine informationer om dit besøg på siden. Vil du acceptere dette? Ok