Menu
Jul 2017

Atkins ønsker alle en glædelig jul

Julen står for døren – og det giver anledning til at kaste et blik tilbage på 2017. I Atkins kan året beskrives meget kort: ‘På 9 måneder har vi nået, hvad vi i starten af vores finansår lovede vores bestyrelse, at vi ville nå på 12 måneder. Det har været et godt år,*’ siger administrerende direktør i Atkins Danmark Eva Rindom.

 

Hvad har gjort 2017 til et godt år i Atkins?

I 2017 er vi lykkedes med at fastholde en god position hos vores eksisterende danske kunder, og samtidig er vi kommet godt i mål med nogle vigtige strategiske indsatser. For at nævne et par stykker; vi har vundet flere bygherrerådgivningsopgaver bl.a. for kommuner, Energinet og Naturstyrelsen. Vi er vokset på vand og klima-området, og vi kan i dag tilbyde ydelserne integreret i større infrastrukturprojekter, og som selvstændige projekter for kommunerne.

I et lidt andet perspektiv har vi godt fat i den digitale udvikling. Vores fokus på digital engineering er blevet yderligere skærpet, og under titlen Intelligent Mobility har vi vundet en af de første udbudte opgaver i Danmark og er blevet godkendt som assessor på et pilotforsøg med førerløse busser i Aalborg.

I juli stod det klart, at Atkins var blevet del af den verdensomspændende koncern SNC-Lavalin, hvilket åbner op for helt nye muligheder for internationalt samarbejde. Efter overtagelsen af Atkins tæller SNC-Lavalin over 50.000 ansatte på verdensplan.

Ser vi frem i tiden, forventer vi et 2018 med vækst og mange nye opgaver, hvor vi fortsat hjælper med at omsætter vores kunders visioner til holdbare løsninger med stor samfundsmæssig værdi. Derfor står vi også over for at skulle ansætte omkring 100 nye kolleger i 2018. Se de jobprofiler, vi søger netop nu.

Glædelig jul og godt nytår fra alle os i Atkins

 

* Det finansielle resultat af året for Atkins Danmark A/S kan ikke meldes ud før vores moderselskab har offentliggjort deres samlede resultat i løbet af foråret 2018.

 

Læs om nogle at årets projekter og nyheder:

 

Derfor styrker 3D din kommunes naturgenopretning

 

Se, hvordan vi arbejder med intelligent overvågning af infrastruktur:

Seeing is believing – using digital technology to protect your assets

 

Mere plads på østjysk motorvej, E45

 

Fremtidens kollektive transportmiddel i de danske byer

 

Vi bruger cookies på vores hjemmeside for at forbedre siden og din brugeroplevelse. EU's regler om brug af cookies forpligter os til at bede om dit samtykke til at gemme dine informationer om dit besøg på siden. Vil du acceptere dette? Ok