Menu
Atkins, SNC-lavalin

Atkins tildelt SKI-aftale på It-løsninger og -projekter

Staten og Kommunernes Indkøbsservice (SKI) har tildelt Atkins – en del af SNC-Lavalin Group – en ny rammeaftale; aftale 02.18 It-løsninger og projekter.

 

Med rammeaftale 02.18 kan alle offentlige organisationer købe komplette it-løsninger og -projekter. Det brede sortiment tilbyder software, timebaserede ydelser til udvikling og vedligehold mv. I den nye aftale har SKI effektiviseret processen med udbud af udviklingsaftaler og vedligeholdelsesaftaler i forhold til selv at skulle lave et EU-udbud.

Ved brug af SKI 02.18 aftalen kan offentlige institutioner effektivisere processen med hensyn til rekvirering af software samt softwareudviklingsydelser. Gennem aftalen tilbyder vi køb af software inklusiv support, vedligeholdelse, træning og udviklingstimer. Derudover er der mulighed for at lave minudbud på større udviklingsopgaver ved brug af rammeaftalen, hvilket letter udbudsprocessen.

Hvis du vil høre mere om aftalen, er du velkommen til at kontakte afdelingschef for GIS & IT i Atkins, Johan Hartnack: johan.hartnack@atkinsglobal.com

Vi bruger cookies på vores hjemmeside for at forbedre siden og din brugeroplevelse. EU's regler om brug af cookies forpligter os til at bede om dit samtykke til at gemme dine informationer om dit besøg på siden. Vil du acceptere dette? Ok