Menu
Autodrive 2019

Autodrive 2019: Når bilen tænker som et mennesker

På Autodrive 2019 kan du blive klogere på den seneste udvikling inden for den førerløse teknologi, som du i fremtiden kan møde på vores veje.

 

Blandt talerne på Autodrive 2019 er John Bradburn, senior consultant fra vores Intelligent Mobility and Smart Technology-team i SNC-Lavalin Atkins. Han vil give et indblik i undersøgelser af den såkaldte menneskelige faktor, som er et centralt element for udviklingen af førerløse transportmidler.

John Bradburn, senior consultant fra vores Intelligent Mobility and Smart Technology-team i SNC-Lavalin Atkins
John Bradburn, senior consultant fra vores Intelligent Mobility and Smart Technology-team i SNC-Lavalin Atkins

I HumanDrive-projektet er Atkins gået sammen med en række organisationer om af udvikle selvkørende biler med menneskelige egenskaber. Ved hjælp af kunstig intelligens er bilen i stand til at lære, hvordan menneskelige chauffører reagerer i trafikken. Projektet kulminerer i en 320 km lang køretur gennem England, hvor den selvkørende bil undervejs møder forskellige typer veje og trafikale udfordringer.

Udover John Bradburn vil Chris Christensen deltage som medkonferencier på konferencen. Chris beskæftiger sig til dagligt med risk management i SNC-Lavalin Atkins. Han fungerer bl.a. som uafhængig fagassessor inden for risikostyring på flere af de danske forsøgsprojekter fx Aalborg Øst og LINC.

Chris Christensen
Chris Christensen er risk management-specialist i SNC-Lavalin Atkins.

Autodrive 2019 foregår 28. marts 2019 hos Norhrcon i Gladsaxe.
Læs mere om Autodrive 2019

Vi bruger cookies på vores hjemmeside for at forbedre siden og din brugeroplevelse. EU's regler om brug af cookies forpligter os til at bede om dit samtykke til at gemme dine informationer om dit besøg på siden. Vil du acceptere dette? Ok