Menu
Atkins

Bedre overblik over offentlige data

Vi ser meget frem til vores nye samarbejde med Digitaliseringsstyrelsen om et nyt datasætkatalog. Målet med datasætkataloget er at understøtte genbrug af data på tværs af myndigheder og virksomheder. Kataloget er det tværoffentlige opslagsværk, der giver et fælles og samlet overblik over de datasæt, som er tilgængelige hos de offentlige myndigheder.

 
Den offentlige digitaliseringsstrategi samt regeringens sammenhængsreform har begge stor fokus på udnyttelsen af teknologiske muligheder på tværs af den offentlige sektor. Datasætkataloget er en vigtig brik i denne tværoffentlig teknologisynergi.

Projektet drager nytte af den solide erfaring, Atkins har opbygget gennem udvikling af flere Datasætkataloger bl.a. for SDFE samt Eurostat.

Vil du vide mere om Atkins’ rådgivning og udvikling af IT- og geodata-løsninger, så er du velkommen til at kontakte seniorprojektleder, Kirsten Joensen, kirsten.joensen@atkinsglobal.com og afdelingschef for GIS og IT, Johan Hartnack, johan.hartnack@atkinsglobal.com  

 

Modernisering af Geodata-info.dk

Udvikling og vedligehold af geodata-infrastruktur

Vi bruger cookies på vores hjemmeside for at forbedre siden og din brugeroplevelse. EU's regler om brug af cookies forpligter os til at bede om dit samtykke til at gemme dine informationer om dit besøg på siden. Vil du acceptere dette? Ok