Menu
Ny letbane i Canada

Dansk kørestrøms-ekspertise til ny letbanelinje i Toronto

Vi bidrager med dansk køreledningsekspertise og intelligent projekteringsværktøj på nyt canadisk letbaneprojekt – hvor SNC-Lavalin / Atkins håndplukker bane-kræfter rundt om i verden.

 
Vores danske baneeksperter bidrager til stadigt flere projekter internationalt og på det seneste også i Canada. Eglinton Crosstown Light Rail Transit er en kommende letbanelinje, som skal forløbe både over og under jorden i Toronto og skal stå færdig 2021.

SNC-Lavalin i Canada har allerede arbejdet på projektet 1 ½ år, og nu bistår kolleger i UK, Indien og Danmark de canadiske kolleger i projektets slutfase. Fra Danmark står vi for validering af SNC-Lavalins køreledningsdesign ved hjælp af vores intelligente projekteringsværktøj MSCATS, hvormed vi laver digital registrering af køreledningsmasterne og beregning af køreledningerne. Derudover autogenereres ca. 200 tværprofiler på den nye letbanestækning.

Udover at hjælpe med designopgaven, leverer og udruller vi en version af vores digitale projekteringsværktøj MSCATS tilpasset køreledningsprojektering i Canada.

Vil du høre mere?

Vil du vide mere om vores arbejder i Canada eller vores intelligente projekteringsværktøj MSCATS, så kontakt afdelingschef i Elkraft, Jesper Henrichsen: jesper.henrichsen@atkinsglobal.com

Vi bruger cookies på vores hjemmeside for at forbedre siden og din brugeroplevelse. EU's regler om brug af cookies forpligter os til at bede om dit samtykke til at gemme dine informationer om dit besøg på siden. Vil du acceptere dette? Ok