Menu
En SMS når cykelstien er oversvømmet

En SMS når cykelstien er oversvømmet

På Mosestien i Vallensbæk Mose er der en strækning med risiko for oversvømmelse. Det betyder, at stien i en periode kan blive ufremkommeligfor cyklister og gående, som må finde alternative ruter. Hvis de er nået til lokaliteten med den forhøjede vandstand, vil den ekstra rejsetid være betydelig. Derfor er information om den forhøjede vandstand vigtig, før de lokale cyklister og gående tager afsted.

 
I et samarbejde med GATE 21, HOFOR, Vallensbæk Kommune og Ishøj Forsyning har Atkins og InforMetics udviklet en forhøjet vandstandsadviseringsservice. DRYP vandstandssensor leverer vandstandsmålinger i real tid, som anvendes til at advisere brugerne af stien, når den potentielt er ufremkommelig på grund af forhøjet vandstand.

Servicen er gratis at tilmelde sig på denne side: http://bike-dev.cloud.atkins.dk/. Borgere indtaster blot deres telefonnummer og det tidspunkt på dagen, de ønsker at få besked, hvis der er forhøjet vandstand på Mosestien.

Denne prototype er en del af Den Regionale Datahub, hvor kommuner benytter data til at udvikle og teste prototyper indenfor områder som mobilitet, klimasikring og driftsoptimering. Se mere om denne løsning i videoen fra GATE 21: Bedre overblik over vandopland og øget beredskab

Mere om realtidsdata og adviseringer

Denne løsning omhandler vandstandsstigninger, som er en reel udfordring, de fleste kommuner kender til. Men brug af realtidsdata og adviseringer til borgerne kan afhjælpe mange andre problematikker, hvor borgere skal være opmærksomme, så snart en særlig situation opstår. Det kunne også være omkring parkering, niveauet af affald og meget andet.

Du er meget velkommen til at kontakte Johan Hartnack, hvis du vil høre mere om realtidsdata-anvendelser og adviseringer.

Kontakt: Johan Hartnack, tlf. 52 51 93 57, johan.hartnack@atkinsglobal.com

Vi bruger cookies på vores hjemmeside for at forbedre siden og din brugeroplevelse. EU's regler om brug af cookies forpligter os til at bede om dit samtykke til at gemme dine informationer om dit besøg på siden. Vil du acceptere dette? Ok