Menu
Atkins Danmark, Arne Jakobsens Allé 17

Eva Rindom i FRIs bestyrelse

24. marts 2020

Eva Rindom, adm. direktør for Atkins Danmark, blev valgt til FRIs bestyrelse på foreningens generalforsamling.

 

Foreningen af Rådgivende Ingeniører (FRI) sagde farvel til tre bestyrelsesmedlemmer og goddag til fire nye, mens der var genvalg til formand Ib Enevoldsen på foreningens generalforsamling den 19. marts.

Udover Eva Rindom er de fire nye medlemmer af bestyrelsen Christian Listov-Saabye (adm. direktør i MOE A/S), John Andresen (adm. direktør i Ingeniør’ne A/S) og Henrik Juul Sørensen (adm. direktør i EKJ Rådgivende Ingeniører A/S).

”Den rådgivende ingeniørbranche har en vigtig rolle at spille i håndteringen af de udfordringer, vi står over for som samfund. Det kræver fælles visioner og viden at bidrage klogt til den grønne og bæredygtige samfundsudvikling. For mig er det netop det, FRI står for. Jeg ser meget frem til igen at være med til at præge udviklingen hos FRI,” siger Eva Rindom.

FRIs bestyrelse består af 11 personer, der udpeges blandt medlemsvirksomhederne. Medlemmer vælges for en 2-årig periode og kan genvælges en gang i yderligere 2 år. Se hele FRIs bestyrelse

Adm. direktør Atkins Danmark A/S
Eva Rindom, adm. direktør Atkins Danmark A/S
Vi bruger cookies på vores hjemmeside for at forbedre siden og din brugeroplevelse. EU's regler om brug af cookies forpligter os til at bede om dit samtykke til at gemme dine informationer om dit besøg på siden. Vil du acceptere dette? Ok