Menu
Glædelig jul fra os i Atkins

Glædelig jul fra os i Atkins

2019 vil vi huske for indvielse af to store danske transportprojekter, men også som året, hvor klodens klima kom øverst på den politiske, såvel som vores egen dagsorden.

 

I efteråret blev snorene klippet til den nye metrolinje, Cityringen, hvor Atkins igennem 11 år har været bygherrerådgiver på transportsystemet. Og i sommer åbnede den nye 60 km dobbeltsporede bane mellem København og Ringsted, hvor vi ligeledes har været dybt involveret i igennem 8 år. De to projekter har tilført et massivt løft til mobiliteten, som vi vil have stor glæde af mange år frem.

Mange andre spændende projekter nåede også sin afslutning. Bl.a. omlægningen af Niels Gyldings Gade i Horsens og etableringen af en innovativ Skybrudspark i Scandiagade i Københavns Sydhavn, hvor Atkins var teknisk rådgiver for 1:1 landskab.

Nu står vi så på tærsklen til et nyt årti, hvor vi ser meget frem til at bidrage til en infrastruktur, som er mere bæredygtig, grøn og digital.

I 2020 glæder vi os til at bidrage med jernbaneteknisk rådgivning til Sund & Bælt. På den digitale front vil vi bl.a. hjælpe Søfartsstyrelsen med udviklingen af Danmarks allerførste digitale havplan.

Tak for et godt år. Vi ønsker alle en rigtig glædelig jul og et godt og lykkebringende nytår.

Og hvis du keder dig i ferien, så tjek listen over vores ledige stillinger.

Vi bruger cookies på vores hjemmeside for at forbedre siden og din brugeroplevelse. EU's regler om brug af cookies forpligter os til at bede om dit samtykke til at gemme dine informationer om dit besøg på siden. Vil du acceptere dette? Ok