Menu
Ny Ellebjerg Station

Her bliver pulsen taget på dansk trafik anno 2018

Hvordan ser det ud for mobiliteten i Danmark? Landets førende trafikeksperter er igen samlet til Trafikdage på Aalborg Universitet den 27. og 28. august. Hør blandt andet om, hvilke trafikale udfordringer hovedstaden står overfor i årene, der kommer, og mød os i pauserne, hvor snakken fortsætter på vores stand.

 

Et af punkterne på programmet, du ikke bør gå glip af, er sessionen Trafikplanlægning, politik og organisation om eftermiddagen den 27. august, hvor ph.d. og gruppeleder i Atkins Danmark Ute Stemmann er mødeleder. Her vil Ute Stemmann sammen med Leif Gjesing Hansen fra Metroselskabet og Hovedstadens Letbane samt Jakob Høj fra Moe præsentere resultater af et arbejde gennemført for Region Hovedstad og Hovedstadens Letbane. Formålet var at give et validt vidensgrundlag om, hvordan hovedstadsområdets mobilitet og tilgængelighed udvikler sig, samt hvordan strategiske infrastrukturprojekter og nye teknologier kan bidrage til at løse fremtidens trafikale udfordringer.

Ute Stemmann
Gruppeleder, Transport, Environment and Design, Ute Stemmann

Ph.d. og afdelingschef for Transport, Environment and Design i Atkins Danmark, Anders Kaas, er mødeleder på sessionen banetrafikken i Danmark, som foregår formiddag tirsdag den 28. august. Sessionen har som mål at give en status på banetrafikken i Nordjylland, i anledning af 1-året for at Nordjyske Jernbaner overtog store dele af banetrafikken i Nordjylland.

Anders Kaas
Afdelingschef, Transport, Environment and Design, Anders Kaas

Se hele programmet for Trafikdage 2018

Vi bruger cookies på vores hjemmeside for at forbedre siden og din brugeroplevelse. EU's regler om brug af cookies forpligter os til at bede om dit samtykke til at gemme dine informationer om dit besøg på siden. Vil du acceptere dette? Ok