Menu
Job i Atkins

Her møder vi næste generation af ingeniører

I Atkins har vi ofte besøg af både danske og udenlandske studerende, ligesom vi også kommer ud på uddannelsesinstitutioner ved forskellige lejligheder. I marts har du mulighed for at møde os på DSE Messen på DTU 21.-22. marts og speeddating på Navitas i Aarhus 22. marts.

Studerende fik er kig ind i vores internationale samarbejde  

Studerende besøger Atkins - del af SNC-Lavalin GroupI februar har vi haft besøg af to hold internationale studerende. Senest onsdag den 28. februar, hvor 42 ingeniørstuderende fra Coventry University besøgte kontoret for at høre om, hvordan vi samarbejder internationalt på de større infrastrukturprojekter.

Projektchef Torsten Valentin Sommer gav de studerende et lærerigt indblik i TP40-projektet, som indbefattede broer og andre konstruktioner på 18,3 km af den nye banestrækning København – Ringsted. Projektet er blevet prisbelønnet i Atkins for ’Outstanding teamwork and collaboration’ pga. det stærke samarbejde mellem kolleger i Skandinavien, Indien og Hong Kong.

Tidligere i februar havde vi besøg af et andet hold studerende; denne gang fra TU Delft i Holland, som hørte om Atkins’ arbejde med trafik- og byudvikling.

Er du studerende, og leder du efter en praktikplads eller studiejob? 

Så læs mere om job og karriere i Atkins her: Karriere i Atkins

Du er altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning til:
job-dk@atkinsglobal.com

Husk at notere i mailen, inden for hvilket områder eller afdelingen du gerne vil arbejde.

Vi bruger cookies på vores hjemmeside for at forbedre siden og din brugeroplevelse. EU's regler om brug af cookies forpligter os til at bede om dit samtykke til at gemme dine informationer om dit besøg på siden. Vil du acceptere dette? Ok