Menu
Profilanalyse 2017

Højdespringer i Ingeniørens Profilanalyse

Over det seneste år har de ingeniørstuderende for alvor fået øjnene op for Atkins som arbejdsplads. Det viser Ingeniørens Profilanalyse, hvor Atkins i år tager et bemærkelsesværdigt spring op ad listen over de studerendes foretrukne arbejdspladser – fra nummer 101 til 39.

Maria Virklund, Atkins

Ingeniørens Profilanalyse tager hvert år pulsen på de danske ingeniørvirksomheders image blandt ingeniører og ingeniørstuderende. Ved offentliggørelsen i går, 16. maj, i IDA Mødecenter modtog Atkins prisen som årets højdespringer blandt de studerende.

Ved overrækkelsen udtalte chef for Business Development Maria Virklund, at hun var utrolig glad for de studerendes øgede opmærksomhed på Atkins, og som forklaring sagde hun bl.a.: ”I Atkins forsøger vi at møde de studerende, hvor de er – ude på uddannelsesstederne og på kontorerne, hvor vi har et stort antal studerende tilknyttet i forbindelse med praktik, specialeskrivning og studiearbejde. Og så tilbyder vi en spændende karriere, som også kan byde på internationale muligheder. ”

Læs mere om Ingeniørens Profilanalyse 2017

Vi bruger cookies på vores hjemmeside for at forbedre siden og din brugeroplevelse. EU's regler om brug af cookies forpligter os til at bede om dit samtykke til at gemme dine informationer om dit besøg på siden. Vil du acceptere dette? Ok