Menu
SNC-Lavalin, Atkins

I dag er det International Women in Engineering Day

International Women in Engineering Day fejres verden over under temaet: Raising the bar. Og det har vi mange kollegaer i Danmark, som gør. Her er tre.

 

Dorte Wang

Sikkerhed har været den røde tråd gennem Dorte Wangs karriere. I 1996 blev hun færdig som civilingeniør fra Institut for Matematisk Modellering på DTU. Med i bagagen havde hun tilmed 3 år som flyvelederelev – og således var kursen lagt til en karriere inden for risikostyring og -analyser relateret til luftfart og senere jernbane.

I august 2009 blev Dorte afdelingschef for Risk Management i SNC-Lavalin / Atkins. Siden er afdelingen vokset støt – og tæller i dag 42 af landets dygtigste specialister inden for risiko- og sikkerhedsanalyser og validering, primært på jernbaneområdet.

Dorte Wang

 

Britt Hansen

Britt Hansens karriere kombinerer høj faglighed med ledelsesansvar. I sin rolle hos Atkins / SNC-Lavalin varetager hun både fagprojektledelsen på nogle af vores største baneprojekter i Danmark, samtidig med at hun som gruppeleder har personaleansvaret for syv medarbejdere i afdelingen Spor og Anlæg. Britt er herved et godt eksempel på de muligheder, der eksisterer i ingeniørverdenen, for at skræddersy sin karriere til ens kompetencer og drømme.

Britt er uddannet bygningsingeniør i 1994 fra Ingeniørhøjskolen i København. Hun har derudover taget en EBA (Ingeniørenes lederuddannelse), som hun afsluttede i 2003. Hun var første gang ansat i Atkins /SNC-Lavalin 1997 – 2006 og igen fra 2007.

Britt Hansen

 

Eva Rindom

Eva er uddannet elektroingeniør og har en ph.d. i ikke-lineær dynamik. Siden gik hun ledelsesvejen og er i dag administrerende direktør for SNC-Lavalin / Atkins i Danmark. Fra denne position sikrer hun, at der er plads til udvikling og anerkendelse for godt arbejde – uden stillingtagen til hvorvidt du er kvinde eller mand.

Samtidig er Evas historie i Atkins – fra ingeniør til administrerende direktør – en inspirationskilde for andre kvinder i ingeniørverdenen og et bevis på, at det ikke handler om køn, men om kundskaber og evnen til at bruge dem i forskellige roller.

Eva Rindom

Vi bruger cookies på vores hjemmeside for at forbedre siden og din brugeroplevelse. EU's regler om brug af cookies forpligter os til at bede om dit samtykke til at gemme dine informationer om dit besøg på siden. Vil du acceptere dette? Ok