Menu
Atkins på Kortdage 2017

Kortdage 2017: Inspiration til vejen videre på den digitale rejse

Vi glæder os til at møde alle kort- og geodata-interesserede på årets Kortdage 8. – 10. november. Vi ser frem til nogle inspirerende dage med fokus på tendenser og kreative ideer til, hvordan virksomheder og organisationer kommer videre på deres digitale rejse.

Verden forandrer sig hurtigere en nogensinde før. Den teknologiske udvikling skaber masser af nye muligheder, men også risici. På vores udstillingsstand på Kortdage lægger vi op til en snak om, hvor I er på den digitale rejse, hvilken rolle kort og geodata kan spille, og hvordan I får mest muligt ud af udviklingen? Og så har vi selvfølgelig taget en sjov konkurrence med.

Bliv klogere på erfaringer fra konkrete projekter

Herudover har en række specialister fra Atkins inspirerende indlæg på programmet. Torsdag formiddag vil Johan Hartnack fortælle om et omkostningskort, som Atkins har udviklet i samarbejde med Dansk Energi. Kortet gør det muligt at opgøre elnetselskabernes anlægsaktiver som transformerstationer, kabler og luftledninger på et ensartet og objektivt grundlag.

Torsdag eftermiddag vil Dan Sander Petersen levere inspiration fra konkrete IoT-løsninger, der er taget i brug. Han vil bl.a. sammenligne de forskellige IoT-netværksteknologier og illustrere, hvordan det ofte er en kombination af teknologier, der bedst kan understøtte de forskellige behov.

Senere torsdag eftermiddag vil Mathias Lautrup Jepsen demonstrere, hvordan man med kreativitet kan foretage præcise terrænmodelleringer ved brug af de frie geodata til at screene effekten af naturgenopretningsprojekter.

Læs mere om Kortdage 2017

Vi bruger cookies på vores hjemmeside for at forbedre siden og din brugeroplevelse. EU's regler om brug af cookies forpligter os til at bede om dit samtykke til at gemme dine informationer om dit besøg på siden. Vil du acceptere dette? Ok