Menu
Kortdage 2019

Kortdage: Hvad nytter data i udviklingen af fremtidens byer?

Kom og mød os på Kortdage, som denne gang foregår i den gamle Øksnehallen den 13. – 15. november. Vi medbringer en række spændende eksempler, hvor brug af data gør en forskel i udviklingen af fremtidens byer.

 
Når du besøger vores stand, kan du bl.a. blive klogere på, hvordan historiske trafikdata og store mængder realtidsdata kan forbedre byplanlægning, brugen af machine learning til forudsigelse af vandstandsstigninger, potentialer i satellitbaseret data, og hvorledes jeres IoT-projekter kommer bedst fra start.

Derudover må du ikke gå glip af disse fire indlæg:

  • Jacob Andreasen vil fortælle om: Byplanlægning med carflow-data med fokus på anvendelsen af real-time data til kommunale formål.
  • Dan Sander Petersen vil gøre os klogere på: IoT i praksis, herunder implementering samt opbygning og funktionalitet i de færdige løsninger.
  • Ludvig Forslund vil give et indblik i: Geodata fra Copernicus Land Monitoring Service, anvendelse af frit tilgængelige satellitbilleder.
  • Hans Skaarup Larsen fortæller om: Benyttelse af IoT til at blive klogere på lokale-udnyttelse, hvor der anvendes sensorer til at evaluere om de kommunale arealer udnyttes optimalt.

Se hele programmet

Vi glæder os til at se dig.

Vi bruger cookies på vores hjemmeside for at forbedre siden og din brugeroplevelse. EU's regler om brug af cookies forpligter os til at bede om dit samtykke til at gemme dine informationer om dit besøg på siden. Vil du acceptere dette? Ok