Menu
BannerE45, Atkins

Mere plads på østjysk motorvej, E45

Udvidelsen af E45 mellem Aarhus S og Skanderborg skal afhjælpe de nuværende trængselsproblemer på den næsten 15 km lange delstrækning. Vejdirektoratet har udpeget Arkil som totalentreprenør med Atkins som totalrådgiver.

 

MotorvejE45, AtkinsMotorvejen på de næsten 15 km mellem Aarhus S og Skanderborg skal udvides fra fire til seks spor ved at inddrage midterrabatten. Herudover skal der etableres et nyt afvandingssystem med flere regnvandsbassiner langs strækningen.

Selve anlægsarbejdet kommer til at foregå, mens vejen er i drift, så projektet forstyrrer trafikken mindst muligt. Dette stiller særlige krav til udformningen projektet og planlægningen af anlægslogistikken, så kravene med hensyn til trafikafviklingen overholdes.

Tidsplanen for projektet er stram. Projektet går i gang allerede i løbet af oktober og skal stå færdigt i efteråret 2018.

Læs mere om projektet

Vi bruger cookies på vores hjemmeside for at forbedre siden og din brugeroplevelse. EU's regler om brug af cookies forpligter os til at bede om dit samtykke til at gemme dine informationer om dit besøg på siden. Vil du acceptere dette? Ok