Menu
Nyheder Atkins

Mød os på Vejforum til en snak om fremtidens trafikløsninger

06.12.2016

Vejforum Atkins’Smart og bæredygtig infrastruktur – kan det ændre vores adfærd?’ Det er et spørgsmål, vi glæder os til at tage op på Vejforum i denne uge. Nærmere bestemt er det den 7. – 8. december, trafikfolk fra hele landet mødes på hotel og konferencecenter Nyborg Strand. Og som billedet viser, er vi helt klar.

 
Atkins’ bidrag spænder bredt på konferencens første dag. Afdelingschef for Vej, Areal og Landmåling Irene Strunge Ostenfeld leverer et indlæg om Horsens Kommune og Horsens Alliancens ’Projekt samspil’. Det er et initiativ, hvor Atkins hjælper med at åbne de unges øjne for de jobmuligheder, det kan skabe at tage en teknisk eller naturvidenskabelig uddannelse.

Gruppeleder i Atkins, Allan Therkelsen, taler under overskriften ’Anlægsprioritering efter multi-kriteriemodel’ i samarbejde med Thomas Martinsen fra Odsherred Kommune. Formålet med modellen er at skabe et beslutningsstøtteværktøj, der gør det muligt at få en bedre og dybere vurdering af kommunens anlægsprojekter og derved give et ekstra input til beslutningsprocessen.

I løsningsgalleriet i vandrehallen giver udvikler i Atkins Carsten Helsted et indblik i teknologien bag Vejdirektoratets webbaserede trafikkort, som Atkins har udviklet. I 2016 modtog kortet Geodataprisens publikumspris, og det er af mange blevet fremhævet som en af de smart-city-løsning, der virker.

Men husk også at komme forbi vores udstillingsstand til en snak om fremtidens trafikløsninger

Onsdag kl. 16.30 inviterer vi på en øl og en snack ved standen. Samtidig vil vi trække lod blandt de rigtige besvarelser i vores konkurrence. Vinderen får mulighed for at se verden på en ny måde gennem sine helt egne virtual reality briller.

Vi glæder os til at se dig på Vejforum.

Læs om nogle af de opgaver, vi løser for landets kommuner

Vi bruger cookies på vores hjemmeside for at forbedre siden og din brugeroplevelse. EU's regler om brug af cookies forpligter os til at bede om dit samtykke til at gemme dine informationer om dit besøg på siden. Vil du acceptere dette? Ok