Menu
Kontor

Mød vores nye finansdirektør

1. oktober 2020

Pr. 1. oktober 2020 tiltræder Kristian Quarder som ny finansdirektør hos Atkins Danmark A/S. I spidsen for Finansafdelingen kommer han til at spille en vigtig rolle i videreudviklingen af en sund forretning med vækstambitioner.

 
Kristian Quarder er uddannet cand.oecon. fra Aarhus Universitet. Han kommer fra en stilling som head of section i Corporate Finance hos COWI, hvor han de seneste 10 år arbejdet i forskellige finansstillinger.

I sin nye rolle som finansdirektør er Kristian øverst ansvarlig for Atkins Danmarks finansielle opgaver; økonomi, regnskab og controlling samt ledelsen af Finansafdelingen. Ligeledes vil Kristian bidrage aktivt til de økonomiske og strategiske beslutninger, der skal understøtte Atkins’ vækststrategi og en sund projektøkonomi for de store og komplekse infrastrukturprojekter, som Atkins leverer.

”Med Kristian får vi en finansdirektør, der både har stærke kompetencer inden for forandrings- og personaleledelse – og samtidig har stor indsigt i de finansielle forhold, som gør sig gældende i rådgiverbranchen. Jeg ser meget frem til at samarbejde med Kristian omkring virksomhedens videre udvikling,” siger Eva Rindom.

Kristian Quarder, ny finansdirektør for Atkins Danmark A/S
1. oktober 2020 var Kristian Quarders første dag som finansdirektør hos Atkins Danmark A/S.
Vi bruger cookies på vores hjemmeside for at forbedre siden og din brugeroplevelse. EU's regler om brug af cookies forpligter os til at bede om dit samtykke til at gemme dine informationer om dit besøg på siden. Vil du acceptere dette? Ok