Menu
Jens Jorgensen, Eva Rindom og Per Lindholm Larsen

Mød vores to nye direktører

Den 1. juni 2018 har vi fået to nye direktører i Atkins Danmark. Jens Jørgensen indtræder som direktør for Civil & Structures. Per Lindholm Larsen bliver direktør for Transportation Systems.

 

Per Lindholm Larsen er 47 år og har i de seneste 5 år fungeret som afdelingschef i Atkins Danmarks Signalafdeling. Som direktør for Transportation Systems kommer Per til at stå i spidsen for områderne el-teknik, køreledning og signal. Herudover bliver hans fokus særligt på samarbejdet med DSB og på de stadigt flere internationale projekter, som Atkins Danmark medvirker til rundt om i verden.

Jens Jørgensen er 54 år og har gennem 1 ½ været gruppeleder for Atkins Danmarks geotekniske team. Som direktør for Civils & Structures kommer Jens til at stå i front for fagområderne vej, landmåling, broer og konstruktioner samt spor og anlæg. Derudover vil hans indsats være fokuseret mod samarbejdet med kommuner og forsyningsselskaber.

Rokaden i Atkins Danmarks direktørgruppe sker, efter at Djon Lind Andersen og Per Støvring efter egne ønsker indtræder som projektdirektører. Samtidig overgår Johan Stranddorf fra at være direktør for Transportation Systems til at være direktør for Project Delivery.

”Både Per og Jens kender vores organisation fra forskellige vinkler, og de har begge meget interessante tanker om de muligheder, der ligger i vores forretning i dag og i fremtiden. Jeg glæder mig til at arbejde tættere sammen med dem om vores fortsatte udvikling. Samtidig vil jeg sige en stor tak for indsatsen til Djon Lind Andersen og Per Støvring, som heldigvis fortsætter hos os med et tættere fokus på vores samarbejde med kunder på projekterne,” udtaler Eva Rindom, adm. direktør for Atkins Danmark A/S.

Foto: Fra venstre; Jens Jørgensen, Eva Rindom og Per Lindholm Larsen.

Vi bruger cookies på vores hjemmeside for at forbedre siden og din brugeroplevelse. EU's regler om brug af cookies forpligter os til at bede om dit samtykke til at gemme dine informationer om dit besøg på siden. Vil du acceptere dette? Ok