Menu
Forplads

Nu åbner s-togstationen i Vinge

14. december 2020

Nu kan s-tog stoppe på Frederikssundbanens nye station, Vinge Station, mellem Frederikssund og Ølstykke. Vi er glade for at have bidraget til realiseringen af den helt nye station.

 

Som totalrådgiver for Frederikssunds Kommune har Atkins været ansvarlig for projektering, udbud, byggeledelse, tilsyn og projektopfølgning for etablering af stationsforpladsen, fordelings- og stamveje samt stierne ved stationen.

Vores rådgivning inkluderer skitse- og detailprojektering af vejgeometrien, belægningsdimensionering, færdselstavler og kørebaneafmærkning, belysning samt afvandingsprojektering af fordelingsveje, stamveje, cykelstier og stationsforplads samt landskabsarkitektur i forbindelse med beplantning af de stationsnære pladser.

I forbindelse med udformningen af de stationsnære pladser har vi stået for koordineringen med DSB, Banedanmark og Movia.

For Banedanmark har Atkins derudover bl.a. haft ansvar for tilsyn med det jernbanetekniske arbejde på stationen inden for stærkstrøm, føringsveje og kørestrøm, herunder BPU.

Vinge Station
Billede af stationspladsen fra anlægsarbejdet i sommer.
Vinge Station sommer 2020
Vinge Station.

 

 

Vi bruger cookies på vores hjemmeside for at forbedre siden og din brugeroplevelse. EU's regler om brug af cookies forpligter os til at bede om dit samtykke til at gemme dine informationer om dit besøg på siden. Vil du acceptere dette? Ok