Menu
Nyhed-Tjaerby_banner

Ny omfartsvej på vej ved Tjæreby

Tjærebys borgere kan se frem til, at tung trafik snart bliver ledt uden om det lille bysamfund via en ny omfartsvej. Siden 2016 har SNC-Lavalin / Atkins leveret bygherrerådgivning på totalentrepriseudbuddet for omfartsvejen, som åbner for trafik september 2018.

 

Omfartsvej ved TjærebyDen 20. marts blev det første spadestik taget til en ny omfartsvej ved Tjæreby mellem Roskilde og Køge. Den nuværende hovedvej, som går gennem den lille by, er så smal, at der hverken er plads til fortov eller cykelsti. Det betyder, at gennemkørende passagerer til Roskilde Lufthavn og store lastbiler lastet med grus fra de omliggende grusgrave kører gennem byen sammen med lokale små cyklister på vej til skole.

Den nye omfartsvej bliver 1,5 km lang og kommer til at ende ud i et eksisterende kryds på hovedlandevej A6, som bliver ombygget i forbindelse med omfartsvejen. Det er dette kryds, som ses på billederne.

Som underrådgiver for Kuben Management A/S leverer SNC-Lavalin / Atkins bygherrerådgivning, vi har udarbejdet udbudsmateriale for totalentrepriseudbuddet, og vi fører bygherretilsyn i anlægsperioden, som går fra marts til september i 2018.

Vi bruger cookies på vores hjemmeside for at forbedre siden og din brugeroplevelse. EU's regler om brug af cookies forpligter os til at bede om dit samtykke til at gemme dine informationer om dit besøg på siden. Vil du acceptere dette? Ok