Menu
Cyklisme

Planer om grøn og aktiv cykeltrafik?

I takt med at Danmark åbner, vil stationerne igen bugne med parkerede cykler. For kommuner, der ønsker at skabe et bedre stationsmiljø og fremme de grønne transportformer, er kombinationsrejserne et godt sted at starte.

 
Heldigvis kan der lige nu søges puljemidler til fremme af cykelparkering i kombination med kollektiv transport. Vi har lang og bred erfaring med bistand til puljeansøgninger samt til udførsel af projekterne. Vi kan derfor hjælpe med at finde de rigtige cykelpuljeprojekter og udforme den aktuelle ansøgning.

Cykelstiplaner og cykelstier

For kommuner med visioner for et sammenhængende, trygt og attraktivt cykelstinet hjælper vi også med at udforme den rigtige cykelstiplan med løsningskatalog, projektøkonomi, målsætninger og strategier. Desuden assisterer vi med projektering, udbud og anlæg, så kommunen får den cykelstiløsning, der lever op til jeres lokale behov.

Vi viser cykelvejen

Vil du vide mere, så ring eller skriv til Jakob Villien Skovgaard: 52 51 91 19, jakob.villien@atkinsglobal.com

Vi bruger cookies på vores hjemmeside for at forbedre siden og din brugeroplevelse. EU's regler om brug af cookies forpligter os til at bede om dit samtykke til at gemme dine informationer om dit besøg på siden. Vil du acceptere dette? Ok