Menu
Rammeaftale om landmåling for Banedanmark

Rammeaftale om landmåling for Banedanmark

30. september 2020

Banedanmark har tildelt Atkins en ny rammeaftale på landmålingsydelser. Aftalen strækker sig over de næste to år med mulighed for forlængelse. Således får Atkins en vigtig rolle i at sikre, at Banedanmark får et grundlag af høj kvalitet til planlægning og projektering af fremtidens jernbane.

 

Atkins’ erfarne opmålingsteam ser meget frem til at komme i gang med opgaverne, som omfatter både traditionel landmåling på jernbanen, terrestrisk laserscanning samt mobil scanning. Arbejdet udføres og dokumenteres efter krav specificeret i Banedanmarks norm for landmåling på jernbanen samt opmålingsspecifikation for samme. I forbindelse med rammeaftalen samarbejder Atkins med det norske landmålingsfirma Scan Survey, som er specialiseret i mobil scanning, også kaldet mobile mapping.

Vi bruger cookies på vores hjemmeside for at forbedre siden og din brugeroplevelse. EU's regler om brug af cookies forpligter os til at bede om dit samtykke til at gemme dine informationer om dit besøg på siden. Vil du acceptere dette? Ok