Menu
Inthistogether

Samarbejde på afstand består prøven

24. april 2020

Siden Mette Frederiksen holdt sit historiske pressemøde den 11. marts, og meget af det offentlige Danmark lukkede ned, har der være fuldt tryk på arbejdet med projekter og tilbud i Atkins.

 

Der er indgået nye aftaler med en række kunder og 7 nye kolleger er budt velkommen – alt sammen uden håndtryk, men med masser af godt humør. Ligeledes er store virtuelle kundemøder, workshops og endda en jobmesse blevet en naturlig del af hverdagen dette forår.

Møde i Broer og Konstruktioner i Atkins

Her bliver Crestian Bronér budt velkommen af hans nye kolleger i Broer & Konstruktioner.

Mens mange sidder hjemme, arbejder andre i det fri. Nedenfor ses Lars Heckermann, som netop har været til opstartsmøde på den nye jernbane til Aalborg Lufthavn. Han skal føre tilsyn med sporområdet og er her på strækningsgennemgang i fri luft og med god sikkerhedsafstand.

Lars Heckermann

”Vi er taknemmelige for, at vores projekter og det gode samarbejde med vores kunder er fortsat ufortrødent. Både kunder og medarbejdere har udvist stor fleksibilitet og lyst til at fortsætte arbejdet, så de samfundsvigtige projekter ikke går i stå. Som arbejdsplads har vi i forvejen et meget digitalt og fleksibelt set-up, hvor vi nemt kan arbejde effektivt hjemmefra på forskellige tidspunkter af dagen. Men de seneste uger har vist, hvor effektivt vores digitale setup er, og at vi i virkeligheden kan arbejde sammen på afstand,” siger adm. direktør, Eva Rindom.

Du kan fortsat kontakte Atkins, præcis som du plejer via telefon, email, Skype, Teams m.m. eller besøge os til et møde efter aftale.

Læs mere: Atkins arbejder på fuld kraft

Vi bruger cookies på vores hjemmeside for at forbedre siden og din brugeroplevelse. EU's regler om brug af cookies forpligter os til at bede om dit samtykke til at gemme dine informationer om dit besøg på siden. Vil du acceptere dette? Ok