Menu
Mød SNC-Lavlin på RAILcph

Ses vi på årets banekonference, RAILcph?

RAILcphNu nærmer dagen sig for årets danske banekonference, RAILcph. Vi ser meget frem til at møde nye og kendte ansigter i branchen den 14. maj i Tivoli Congress Center.

 

På årets program er der tre spændende indlæg fra SNC-Lavalin / Atkins:

Afdelingschef for Transport, Environment and Design, Anders Kaas, vil fortælle om ekstern kvalitetssikring.

Umiddelbart herefter er der mulighed for at høre Client Director for Digital Railway, Mark Fielding-Smith, tale om tendenser inden for digital asset management.

Dernæst giver gruppeleder i Transport, Environment og Design, Ute Stemman, et indblik i fremtidens trafik i hovedstadsområdet ved introduktionen af nye teknologier.

Herudover vil direktør for Project Delivery, Djon Lind Andersen, være moderator på paneldebatten om fremtidens digitale design-build projekter.

Se hele programmet her

Lær os bedre at kende – nu som del af SNC-Lavalin

Vi er ikke ligefrem nye ansigter i den danske banebranche, men ikke alle kender os som en del af SNC-Lavalin. I juli 2017 blev Atkins del af SNC-Lavalin Group, hvor vi tilsammen er over 50.000 ansatte, som løser multidisciplinære rådgiveropgaver fra 50 lande på verdensplan. Besøg os i foyeren, hvor du kan lære SNC-Lavalin lidt bedre at kende – og få en inspirerende snak om fremtidens jernbane.

Læs mere om RAILcph

Vi bruger cookies på vores hjemmeside for at forbedre siden og din brugeroplevelse. EU's regler om brug af cookies forpligter os til at bede om dit samtykke til at gemme dine informationer om dit besøg på siden. Vil du acceptere dette? Ok