Menu
Mød Atkins på Vejforum

Ses vi på Vejforum?

’Veje, mennesker og teknologi’ er overskriften på årets Vejforum den 6. – 7. december på hotel og konferencecenter Nyborg Strand. Det vil naturligvis også være samtaleemnerne på Atkins’ stand i den ny vandrehal, hvor du kan møde os til en snak om aktuelle projekter og udfordringer.

 

Blandt oplægsholderne er Dr. Jill Hayden, som er Technical Director i Atkins og specialist i forbundne og førerløse køretøjer. Mere om Jill og hendes arbejde

Onsdag kl. 11.15 kan du møde seniorrådgiver i Atkins, Jens Ulrik Praefke Jensen, i Løsningsgalleriet. Her vil han fortælle om et spændende projekt for Bornholms Regionskommune. Cykelruten hele vejen rundt langs Bornholms kyst skal gøres mere sikker. På dele af ruten – som udgør i alt 10 km – bliver vejene ændrede, så de bliver mere sikre for cyklister og gående, hvilket kræver forskellige tiltag.

Husk også at komme forbi Atkins’ stand onsdag kl. 17.00, hvor vi serverer fadøl og finder vinderne af vores konkurrencer.

Vi glæder os til at se jer.

Læs mere om Vejforum

Vi bruger cookies på vores hjemmeside for at forbedre siden og din brugeroplevelse. EU's regler om brug af cookies forpligter os til at bede om dit samtykke til at gemme dine informationer om dit besøg på siden. Vil du acceptere dette? Ok