Menu
Ingeniørens Jobtræf

Spor dig ind på drømmejobbet på Jobtræf Aarhus

Bliv klogere på jobmuligheder og kom tættere på drømmejobbet, når mere end 40 teknologivirksomheder står klar til at give studerende et unikt indblik i den branche, de senere bliver en del af.

 

Fra SNC-Lavalin Atkins er vi 6 veloplagte kolleger, som gerne fortæller om vores erfaringer med karriere og arbejde i rådgiverbranchen – og hvilke muligheder der er for studerende og nyuddannede hos os.

Vi samarbejder altid med et stort antal studerende omkring praktik, studiejob og projektskrivning. Her fortæller nogle af vores seneste praktikanter om deres tid hos os. Studerende i SNC-Lavalin Atkins

Jobtræf Aarhus er Ingeniørens store gratis jobmesse for ingeniør-, cand.scient.- og maskinmesterstuderende. Messen er gratis, og i løbet af dagen serveres der gratis morgenmad, gratis frokost samt gratis kaffe og kage.

Tid og sted: Onsdag den 31. oktober kl. 08.30-15.30 på Navitas i Aarhus.

Vi bruger cookies på vores hjemmeside for at forbedre siden og din brugeroplevelse. EU's regler om brug af cookies forpligter os til at bede om dit samtykke til at gemme dine informationer om dit besøg på siden. Vil du acceptere dette? Ok