Menu
RAILcph 2018

Tak for en god banekonference, RAILcph

Det var en fornøjelse at møde så mange baneinteresserede på vores stand og lytte til de varierende indlæg om de næste skridt i udviklingen af den danske banetrafik.

 

RAILcph 2018Kvalitetssikring og transportprojekter i en digital fremtid

Fra SNC-Lavalin / Atkins var der indlæg fra afdelingschef for Transport, Environment and Design, Anders Kaas, som talte om ekstern kvalitetssikring. Client Director for Digital Railway, Mark Fielding-Smith, fortalte om tendenser inden for digital asset management, og gruppeleder i Transport, Environment og Design, Ute Stemman, gav et indblik i fremtidens trafik i hovedstadsområdet ved introduktionen af nye teknologier.

Herudover var direktør for Project Delivery, Djon Lind Andersen, moderator på en paneldebat om fremtidens digitale design-build projekter.

Årets bedste speciale

Vi ønsker Joanna Łażewska et stort tillykke med RAILcph’s pris for årets speciale: ’Alternatives for upgrading the Nykøbing Falster – Puttgarden railway line’, som Joanna skrev i samarbejde med Atkins.

Vi ser frem til næste RAILcph den 6. maj 2019.

Vi bruger cookies på vores hjemmeside for at forbedre siden og din brugeroplevelse. EU's regler om brug af cookies forpligter os til at bede om dit samtykke til at gemme dine informationer om dit besøg på siden. Vil du acceptere dette? Ok