Menu
Atkins Danmark, Arne Jakobsens Allé 17

Tillykke til Henrik Sardal

1. februar 2021

Henrik Sardal kan 1. februar 2021 fejre 10-års jubilæum som afdelingschef for Project Delivery i Atkins Danmark. På dagen for jubilæet indtræder han i en ny rolle som Business Growth Manager med ansvar for nye vækstområder i Atkins.

 
Det var i februar 2011, Henrik Sardal valgte at kaste sig over ledelse og udvikling som afdelingschef for Project Delivery i Atkins – en afdeling på over 50 erfarne ingeniører med kernekompetencer inden for projektledelse, bygherrerådgivning og byggeledelse, og som spiller en ganske central rolle i Atkins’ multidisciplinære infrastrukturprojekter.

Henriks store faglige interesse for organisation og ledelse har været retningsgivende for hans karriere. Uddannelsesmæssigt startede han dog et andet sted, da han i 1982 blev udlært som elektriker fra Elektrikerskolen i Næstved. I 1988 dimitterede han som stærkstrømsingeniør fra Københavns Teknikum, hvorefter der fulgte nogle år som el-ingeniør hos Johannes Jørgensen A/S og som fagprojektleder i Erik K. Jørgensen A/S.

I 1991 startede Henrik i det daværende Carl Bro. Sideløbende færdiggjorde han en HD i finansiering og kreditvæsen i 1994 og en Executive MBA in Technology, Market and Organization fra Copenhagen Business School i 2005. Gennem 19 år i Grontmij I Carl Bro bestred han forskellige ledelsesstillinger; først afdelingschef i El-afdelingen, senere for Automation, siden afdelingschef for Plant & Technology og sidst afdelingsdirektør for Effektivisering (konsulenter inden for lean, Six Sigma, målstyring og arbejdspsykologi). Inden Henrik kom til Atkins, blev det også til en periode som partner i 5i; en konsulent- og rådgivervirksomhed inden for innovation og organisering for private virksomheder og kommuner.

Jubilæet fejrer han over Teams med en varm afsked med Project Delivery og overdragelse af sine ledelsesopgaver i afdelingen til Richardt Brixen, inden han påbegynder sin nye rolle som Business Growth Manager i Atkins.

Henrik Sardal
Henrik Sardal kan 1. februar 2021 fejre 10-års jubilæum som afdelingschef for Project Delivery i Atkins Danmark. På dagen for jubilæet indtræder han i en ny rolle som Business Growth Manager med ansvar for nye vækstområder i Atkins.
Vi bruger cookies på vores hjemmeside for at forbedre siden og din brugeroplevelse. EU's regler om brug af cookies forpligter os til at bede om dit samtykke til at gemme dine informationer om dit besøg på siden. Vil du acceptere dette? Ok