Menu
Metro

Tillykke til Per Lindholm Larsen

10. september 2020

Per Lindholm Larsen, direktør for Consultancy i Atkins Danmark A/S, fylder 50 år den 10. september 2020.

 

Per Lindholm Larsen har slået sine faglige folder i snart 8 år i forskellige ledende stillinger hos Atkins, hvor han er kendt for sit rolige gemyt og talent for strategi og udvikling.

Per trådte tidligt ind på arbejdsmarkedet. Allerede som 23-årig var han færdiguddannet cand.geom. fra Aalborg Universitet. Selvom Per oprindeligt er ærke-midtsjællænder fra Ringsted, valgte han at tilbringe sine studieår i Aalborg, som han kun nødigt forlod til fordel for de attraktive jobmuligheder i København. Efter uddannelse til landinspektør arbejdede han i 10 år som projektleder og afdelingsleder med produktion af digitale kort og udvikling af GIS-systemer.

Ledelsesopgaverne gav Per lyst til at læse en MBA på CBS, hvilket så gav blod på tanden til at prøve kræfter med en stor organisation. Valget faldt på transportsektoren og Banedanmark, hvor han tilbragte de næste år i forskellige stillinger; afdelingsleder for Miljø, Ekspropriation og Broer og senere startede han Teknisk Udviklingsafdeling.

Men efter 9 år med organisationsarbejde og konsulentrollen i Banedanmark savnede Per at beskæftige sig med drift og selv at kunne føre planerne ud i livet. Derfor takkede han ja til stillingen som afdelingschef i Atkins’ store signalafdeling, som han var i spidsen for i 5 år. Derefter blev han direktør for Transportation Systems og senere for området Consultancy, som indbefatter afdelingerne Project Delivery, Risk Management, GIS og IT samt Planlægning og arkitektur. I sin nuværende rolle har han langt fra sluppet jernbanen som felt. Han er dybt involveret bl.a. i samarbejdet med lokalbanerne, DSB og BaneNOR i Norge.

Hver morgen tager Per toget fra Sorø, hvor han bor sammen med sin kone. I fritiden slapper Per af med golf og badminton, og han skulle efter sigende også være en habil danser.

Per Lindholm Larsen
Per Lindholm Larsen, direktør for Consultancy i Atkins Danmark, fylder 50 år den 10. september 2020.

 

Vi bruger cookies på vores hjemmeside for at forbedre siden og din brugeroplevelse. EU's regler om brug af cookies forpligter os til at bede om dit samtykke til at gemme dine informationer om dit besøg på siden. Vil du acceptere dette? Ok