Menu
Atkins

Trafikekspert fejrer 25-års jubilæum

Stort tillykke til Anders H. Kaas, som fejrer sit 25-års jubilæum i Atkins Danmark den 12. september 2019.

 

I dag kender vi Anders Kaas som afdelingschef for Planlægning & Arkitektur i Atkins. Men historien begyndte i 1994, hvor Anders startede karrieren i, hvad der dengang hed DSB projekttjeneste. Efter en virksomhedsoverdragelse i 2001 blev arbejdspladsen Atkins, som sidenhen blev en del af den multidisciplinære rådgivervirksomhed SNC-Lavalin med mere end 55.000 kolleger på verdensplan. På kontoret er mange af ansigterne dog de samme, der har fulgt Anders gennem alle årene.

Anders H Kaas Afdelingschef i AtkinsAktiv trafikplanlægger og -netværker

Anders er opvokset i Appenæs, Næstved, og blev i 1988 matematisk-fysisk student fra Næstved Gymnasium. Han blev uddannet civilingeniør fra DTU i 1994 og samme år ansat hos Atkins som erhvervsforsker. I 1998 afsluttede han sin ph.d. fra DTU med et forsvar af afhandlingen ”Metoder til beregning af jernbanekapacitet”.

Gennem sit arbejde på talrige projekter i Danmark og i resten af Skandinavien har Anders fået en enorm erfaring med kollektiv trafikplanlægning og i særdeleshed jernbaneprojekter i de tidlige strategiske planlægningsfaser. Derudover har han et imponerende bredt netværk i transportsektoren.

Siden studietiden har Anders været tæt tilknyttet undervisningsmiljøet på DTU, først som ekstern lektor og sidenhen nu som censor og virksomhedspraktikvejleder. Gennem en lang årrække har Anders været i programkomiteen for konferencen Trafikdage på Aalborg Universitet, han er aktiv i Nordisk Vejforums arbejdsgruppe for ”Trafik i byer og transportplanlægning”, og i Foreningen for Rådgivende Ingeniører (FRI) er Anders udvalgsmedlem i ”Miljø- og klimaudvalget”.

Anders er nu afdelingschef for en tværfaglig sammensat afdeling, Planlægning & Arkitektur, der beskæftiger sig med bl.a. transportplanlægning, økonomiske analyser samt landskabs- og arkitekturopgaver.

Anders’ 25-års jubilæum bliver fejret med en reception den 12. september kl. 15 på Atkins’ kontor Arne Jacobsens Allé 17 i Ørestad.

Vi bruger cookies på vores hjemmeside for at forbedre siden og din brugeroplevelse. EU's regler om brug af cookies forpligter os til at bede om dit samtykke til at gemme dine informationer om dit besøg på siden. Vil du acceptere dette? Ok