Menu
Talent100_Banner

Vores nominerede til Berlingske Talent 100

28. maj 2020

Normalt plejer Berlingske hvert år på denne tid at hylde de største talenter i dansk erhvervsliv med den traditionsrige Talent 100-liste. I år har Berlingske dog, som følge af coronakrisen, valgt at aflyse 2020-udgaven af Talent 100.

 

Hos Atkins havde vi indstillet to dygtige talenter til listen, som kunne have været en del af de endelige 100, hvis det ikke havde været for aflysningen. Derfor synes vi heller ikke, at I skal snydes for at lære dem lidt bedre at kende.

 

Projektchef, Atkins

Niels Engelhard Philipsen, projektchef

Nomineret i kategorien: Rådgivere

 

Niels blev indstillet til Berlingske Talent 100 på baggrund af sit arbejde som projektchef for Follobaneprojektet Inføring på Oslo Station for den norske kunde Bane NOR. Niels har leveret strålende forretningsresultater for kunden såvel som for Atkins gennem sit store fokus på at udvikle både processerne i projektet og de involverede teamdeltagere. Det har blandt andet betydet, at projektet under Niels’ ledelse har flyttet sig fra et gennemsnitligt projekt til et ”first in class”-projekt inden for projektering af jernbanetekniske løsninger.
Projektets størrelse er under Niels’ ledelse øget fra NOK 54 til 130 mio. og processerne og kvaliteten i projektet er så stærke, at de blive brugt som reference for kunden i forhold til andre rådgivere på markedet.

Niels’ arbejde har tidligere modtaget anerkendelse ved flere globale interne priser i Atkins; blandt andet modtog han i starten af året en ’EDPM President Award 2019’, ligesom han tidligere har været nomineret til Recognition Awards 2019 i to kategorier: Project of the Year og Employee of the Year.

Niels er 35 år og har været ansat hos Atkins siden 2016. Han har en uddannelsesbaggrund som sikringsmontør samt en projektlederuddannelse fra CBS.

 

Jan Winkler

Jan Winkler, chefspecialist

Nomineret i kategorien: Forretningsudvikling

 

Jan Winkler blev indstillet for som den eneste og førende rådgiver i Danmark at have udviklet Digital Image Correlation (DIC) til unik overvågning og skadedetektering af eksisterende broer, vindmøller og togkabler. Jan bærer æren for, at DIC som rådgivningsservice har tiltrukket nye kunder og markeder fra hele verden og genereret indtægter på over DKK 44 mio. med en investering på blot DKK 350.000. Gennem Jans arbejde har Atkins modtaget nogle af verdens mest prestigefyldte priser i branchen, heriblandt ‘IABSE Award 2019’ og ’British Construction Industry Awards 2019’. Jan har lige nu travlt med at opbygge en ny afdeling inden for Geomatics i UK, som han selv er afdelingsleder for.

Jan er 34 år og kom til Atkins i 2011 i forbindelse med sin ph.d. i strukturel overvågning af konstruktioner, udmattelse og skadedetektering vha. den kontaktløse Digital Image Correlation-teknologi (DIC). Siden han blev færdig med sin ph.d. i 2014, har han været ansat hos Atkins.

Vi bruger cookies på vores hjemmeside for at forbedre siden og din brugeroplevelse. EU's regler om brug af cookies forpligter os til at bede om dit samtykke til at gemme dine informationer om dit besøg på siden. Vil du acceptere dette? Ok